Apoteke dr Ristić

Apoteke Dr Ristić posluju u okviru Medigroup zdravstvenog sistema. Nastale su sa ciljem da pacijenti dobiju kompletnu zdravstvenu uslugu, čiji se poslednji ali veoma bitan korak apoteka i izdavanje propisane terapije.

Prva apoteka Dr Ristić je počela sa radom 2009. godine. Razvojem Medigroup zdravstvenog sistema broj ustanova je porastao i u ovom trenutku u okviru MediGroup zdravstvenog sistema posluje sedam apoteka.

Apoteke se nalaze u različitim delovima Beograda i Novog Sada u okviru domova zdravlja MediGroup i Opšte bolnice MediGroup.

Asortiman i pogodnosti u Apotekama Dr Ristić

Pored bogatog asortimana lekova, dijetetskih suplemenata i medicinske kozmetike, apoteke Dr Ristić poseduju i laboratoriju za magistralnu izradu lekova. Lekovi se izrađuju po recepturi lekara ili po važećim propisima. U apotekama Dr Ristić možete naći i Permetrin krem, vaginalete sa Terezinim uljem, kapi za uši sa bornom kiselinom, itd.

Apoteke Dr Ristić nude i mogućnost naručivanja sočiva i naočara po receptu oftalmologa. Apoteke u Opštoj bolnici MediGroup i Domu zdravlja Narodnih Heroja u saradnji sa ortopedima i fizijatrima izdaju ortopedska pomagala i štake.

U želji da pacijenti dobiju sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu i ostvare pravo na dostupnost lekova u apotekama Dr Ristić terapija i medicinska pomagala se mogu podići na recept i e-recept.

Za mogućnosti ostvarivanja popusta možete se raspitati u našim apotekama.