Daje se na zdravlje!

Zdravlje je jedna od onih stvari, koje ne treba prepuštati slučaju, pa su redovni pregledi, kako u svrhu praćenja stanja organizma, tako i prevencije, postali sastavni deo kulture savremenog čoveka. Zahvaljujući MediGroup-u, najvećem privatnom zdravstvenom sistemu u Srbiji i regionu, građani će od 15.07. do 31.08., biti u prilici da posvete pažnju svom zdravlju i ostvare izuzetne pogodnosti.

Za vreme trajanja ove akcije, korisnici koji prvi put dođu na pregled u neki od MediGroup domova zdravlja, na poklon će dobiti vaučer u iznosu od 5,000 rsd. 

Postojeći korisnici usluga MediGroup zdravstvenog sistema nakon bilo kog obavljenog pregleda, mogu besplatno obaviti jednu od navedenih usluga po želji: skin skener, utvrđivanje dioptrije ili stomatološki pregled.

 

* Akcija se odnosi isključivo na MediGroup domove zdravlja. Vaučere ili besplatni pregled moguće je iskoristiti najkasnije do 31.12.2019. Vaučer nije moguće iskoristiti u bolnicama i laboratorijama koje posluju u okviru MediGroup sistema. 

Informacije i zakazivanje