Prof. dr Siniša Stojić - MediGroup Cara Dušana Novi Sad

Prof. dr Siniša Stojić je stalno zaposlen u Opštoj bolnici MediGroup, a svakog ponedeljka u domu zdravlja MediGroup Cara Dušana obavlja preglede i konsultacije. Trudnice mogu voditi trudnoću u Novom sadu kod prof. dr Stojića, a isti lekar ih može poroditi u porodilištu Opšte bolnice MediGroup u Beogradu.

Profesor Stojić je renomirani stručnjak iz oblasti ginekologije i akušerstva. Poseduje veliko iskustvo u vodjenju trudnoća i porođajima, praćenju visoko rizičnih trudnoća, kao i u obavljanju ekspertskog ultrazvuka i prenatalnih testova.

U dugogodišnjoj i bogatoj karijeri profesor Stojić je obavljao najodgovornije poslove Načelnika odeljenja patologije trudnoće i Načelnika odeljenja visoko-rizične trudnoće na Klinici za Ginekologiju i akušerstvo KC Novi Sad, kao i Upravnika zavoda za patologiju trudnoće. Bio je zadužen za praćenje i rešavanje najkomplikovanijih slučajeva visoko rizičnih trudnoća.

Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana - Cara Dušana 26, Novi Sad.

Informacije i zakazivanje pregleda

*

obavezna polja

Informacije i zakazivanje

Izaberite na koji način želite da odgovorimo na vaš upit:

Check here to indicate that you have read and agree to the terms presented in the MediGroup Data Use Policy. MediGroup will use personal information solely for the purpose of processing this request. Information may be forwarded to companies within the MediGroup if necessary to process this request. *