Kolonoskopija

Kolonoskopija je endoskopska procedura koja omogućava prikaz unutrašnjosti debelog creva i završnog dela tankog creva. Kolonoskopija se izvodi endoskopskim instrumentom - kolonoskopom. Radi se u cilju dijagnostikovanja upale sluznice i patoloških promena debelog creva, a može se raditi i u terapijske svrhe (uklanjanje polipa). U toku kolonoskopije se, kada je to indikovano, radi biopsija i šalje se nalaz na PH analizu.

Kolonoskopija se najčešće izvodi u analgosedaciji. Analgosedacija omogućava bezbolnost i maksimalni komfor kod ove intervencije.

Korisnicima su na raspolaganju vrhunski stručnjaci iz oblasti gastroenterologije:

Dr Vladimir Vračarić - specijalista gastroenterohepatologije
Dr Nasuf Kurtišević - specijalista gastroenterohepatologije
Dr Violeta Josipović - specijalista gastroenterohepatologije

U domu zdravlja MediGroup dr Cvjetković možete obavati kolonoskopske i gastroskopske preglede i intervencije. Dom zdravlja MediGroup dr Cvjetković se nalazi u ulici Balzakova 44, naselje Liman 4.

Informacije i zakazivanje pregleda

*

obavezna polja

Informacije i zakazivanje

Izaberite na koji način želite da odgovorimo na vaš upit:

Check here to indicate that you have read and agree to the terms presented in the MediGroup Data Use Policy. MediGroup will use personal information solely for the purpose of processing this request. Information may be forwarded to companies within the MediGroup if necessary to process this request. *