Specijalna bolnica za dermatovenerologiju Ioanna

Centar za mezoterapiju Dr Ioanna Batsialou osnovan je 2003. godine, i već deceniju i po lider je u Srbiji i regionu na polju neoperativne estetske i anti-aging medicine. Od 2017. godine proširuje svoju oblast delovanja i kao specijalna bolnica za dermatovenerologiju IOANNA postaje deo MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu.

O specijalnoj bolnici IOANNA

Medicinski direktor i suvlasnik bolnice IOANNA, profesor doktor Ioanna Batsialou, jedan je od najrespektabilnijih evropskih lekara u neoperativnoj estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini.

U specijalnoj bolnici IOANNA zahvaljujući timu vrhunskih eksperata iz Srbije i inostranstva: fiziologa, lekara estetske i kvantne medicine, dermatologa, homeopata, akupunkturologa, fitoterapeuta, nutricionista... neguje se jedinstveni, integrativni i revolucionarni princip medicine novog doba. Primenama procedura po najvišim standardima medicinske prakse i individualnim pristupom svakom pacijentu radi se na prevenciji bolesti i usporavanju procesa biološkog starenja organizma, čime se poboljšava celokupno psiho-fizičko stanje osobe.

Specijalna bolnica IOANNA jedina je u regionu koja pruža jedinstvenu holističku uslugu u domenu anti-aging medicine, estetske medicine i dermatologije. Svojim klijentima nudi mogućnost da prevencijom i kontinuiranom brigom spreče fatalne posledice po zdravlje i da spoljašnji izgled dovedu do savršenstva.

Sajt klinike Ioanna

Informacije i zakazivanje pregleda

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova