Zavod za kožne i venerične bolesti Ioanna

Centar za mezoterapiju Dr Ioanna Batsialou osnovan je 2003. godine, i već deceniju i po lider je u Srbiji i regionu na polju neoperativne estetske i anti-aging medicine. Danas Zavod za kožne i venerične bolesti Ioanna Medigroup posluje u okviru MediGroupa - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu.

O Zavodu IOANNA

Medicinski direktor i suvlasnik zavoda IOANNA, profesor doktor Ioanna Batsialou, jedan je od najrespektabilnijih evropskih lekara u neoperativnoj estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini.

U zavodu IOANNA zahvaljujući timu vrhunskih eksperata iz Srbije i inostranstva: fiziologa, lekara estetske i kvantne medicine, dermatologa, homeopata, akupunkturologa, fitoterapeuta, nutricionista... neguje se jedinstveni, integrativni i revolucionarni princip medicine novog doba. Primenama procedura po najvišim standardima medicinske prakse i individualnim pristupom svakom pacijentu radi se na prevenciji bolesti i usporavanju procesa biološkog starenja organizma, čime se poboljšava celokupno psiho-fizičko stanje osobe.

Zavod IOANNA je jedina ustanova u regionu koja pruža jedinstvenu holističku uslugu u domenu anti-aging medicine, estetske medicine i dermatologije. Svojim klijentima nudi mogućnost da prevencijom i kontinuiranom brigom spreče fatalne posledice po zdravlje i da spoljašnji izgled dovedu do savršenstva.

Sajt klinike Ioanna

Informacije i zakazivanje pregleda

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova