Nazad

Prof. dr Evseev Aleksej Aleksandrovič

SPECIJALISTA GINEKOLOGIJE I AKUŠERSTVA

subspecijalista fertiliteta i steriliteta

Obrazovanje:

- Diplomirao je sa najvišim ocenama na Medicinskom fakultetu Ruskog Državnog Medicinskog Univerziteta (sada – Ruski Nacionalni Istraživački Medicinski Univerzitet- N.I. Pirogov).
- Nakon završetka specijalizacije i doktorskih studija na Katedri za ginekologiju i akušerstvo, Medicinskog fakulteta RNIMU N.I. Pirogov Ruskog Ministarstva Zdravlja od 1989. radio je kao asistent.
- Od 1996. godine – Predavač, docent na katedri za ginekologiju i akušerstvo Medicinskog fakulteta RNIMU N.I. Pirogov.
- Završio obuke iz hirurgije male karlice u Nemačkoj, Francuskoj, Češkoj.

Reference / Stručni radovi / Članstva:

- A.A.Evseev je autor više od 100 naučnih publikacija, uključujući i “Priručnik za ginekologiju, akušerstvo i perinatologiju”, “Nacionalni vodič za ginekologiju”, udžbenik “Ginekologija” za medicinske institute i fakultete (reprint 4 puta).
- U mnogo navrata predavač na međunarodnim kongresima, konferencijama, stručnim sastancima i sekcijama.
- Član tima za sertifikaciju specijalizanata ginekologije i akušerstva.
- Drži online predavanja 1 Medkanalu i obrazovne vebinare. Odgovoran za rad u ginekoloških odeljenja Moskovskih Kliničkih Bolnica №31 i №17.
- Na Katedri ginekologije i akušerstva je odgovoran za obrazovni rad sa studentima Moskovskih medicinskih, pedijatrijskih i bioloških fakulteta.
- A. Evseev učestvuje u međunarodnim kliničkim ispitivanjima lekova, kao glavni istraživač i ko-istražitelj.
- Oblasti interesovanja A.A.Evseeva – opšta hirurgija u ginekologiji, hiruško lečenje prolapsa materice, insuficijencije karličnog dna, urinarne inkontinencije, dijagnostika i lečenje inflamatornih bolesti polnih organa žene, savremene metode kontracepcije.

Lekara možete
pronaći u

Informacije i zakazivanje