Nazad

Dr Osborne Ryan Fredrick

SPECIJALISTA OTORINOLARINGOLOGIJE

Radno Iskustvo:

Lekar specijalista ORL hirurg, subspecijalista hirurgije glave i vrata, je direktor odeljenja hirurgije glave i vrata na Ozbornovom institutu za hirurgiju glave i vrata. Dr Ozborn je posebno specijalizovan za tretman tumora parotidne žlezde i fokusira se na minimalno invazivne tehnike kod pacijenata koji imaju tumore parotidne žlezde. On je inovator mnogih revolucionarnih hirurških procedura, uključujući i procedure pristupa tumoru parotidne žlezde, koja ne zahteva hirurške rezove i ne ostavlja ožiljke.

Dr Ozborn je završio specijalizaciju iz onkologije glave i vrata pod mentorstvom svetskog eksperta, dr Tomasa Kalkatera na UCLA Medicinskom fakultetu.

2003 godine, dr Ozobrn je napustio UCLA i postao direktor Onkološkog centra za glavu i vrat u Cedars-Sinai medicinskom centru.

2007 godine se u potpunosti posvetio unapređenju Ozbornove fondacije za hirurgiju glave i vrata. Misija Ozbornove fondacije za hirurgiju glave i vrata je napraviti centar izvrsnosti gde se celokupne pacijentove potrebe mogu zadovoljiti, saradnja sa vodećim hirurzima sa ciljem unapređenja hirurških tehnika koje se mogu ponuditit pacijentima, izvođenje kliničkih i biomedicinskih istraživačkih projekata u cilju bolje dijagnoze i lečenja pacijenta. Dr Ozborn gostuje širom Sjedinjenih Američkih Država, Azije i Evrope kako bi posmatrao i razmenjivao ideje sa drugim hirurzima koji imaju iste ciljeve,

Dr Ozborn je član Američke komore za hirurgiju glave i vrata, član je udruženja ORL lekara/hirurga glave i vrata, kao i mnogih drugih udruženja.Lekara možete
pronaći u

Informacije i zakazivanje