Besplatan savet lekara za korisnike MediLab laboratorija

Laboratorijske analize su od velikog značaja pri dijagnostici, proveri i praćenju zdravstvenog stanja svakog pojedinca. Često, usluge laboratorije se koriste i na ličnu inicijativu, pa građani nisu sigurni šta dobijeni rezultati prikazuju. U tumačenju rezultata laboratorijskih analiza pomoć stručnih lica je uvek dobrodošla.

Uvidevši ovakvu praksu, MediGroup je kreirao dodatnu pogodnost za korisnike usluga MediLab laboratorija. U periodu od 15. maja do 15. juna tekuće godine, svaki korisnik MediLab laboratorija stiče pravo na besplatan savet MediGroup lekara koji će predložiti dalje korake koje bi eventualno trebalo preduzeti.

Savet lekara ne podrazumeva davanje dijagnoze ili terapije, ali doprinosi razumevanju zdravstvenog stanja korisnika i doprinose prevenciji i pravovremenom otkrivanju različitih medicinskih stanja.

Pozovite za savet u vezi sa rezultatima iz MediLab laboratorija

Lokacije MediLab laboratorija

MediLab laboratorije se nalaze na više lokacija u Beogradu i Novom Sadu, što omogućava korisnicima da na brz i jednostavan način urade neophodne analize. Rezultate analiza mogu preuzeti lično ili ih dobiti putem email-a ili poštom.

Novi Beograd: Pariske Komune 26, Narodnih Heroja 38, Jurija Gargarina 14. 
Vračar: Makenzijeva 57. 
Dorćol: Cara Dušana 58. 
Zvezdara: Bulevar Kralja Aleksandra 294. 
Banovo brdo: Visoka 16. 
Voždovac: Timočke divizije 11 (Naselje Stepa Stepanović). 
Novi Sad: Cara Dušana 26, Balzakova 44. 

Više informacija