MediLab laboratorija Beogradska

Laboratorija MediLab Beogradska posluje u okviru MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Beogradska 57, u neposrednoj blizini Pravnog Fakulteta i Tašmajdanskog parka. Građani i zaposleni u centru Beograda mogu uraditi sve neophodne laboratorijske analize brzo i jednostavno. Korisnici rezultate analiza mogu preuzeti lično ili ih dobiti putem email-a ili poštom.

Radnim danima 07 - 15h, subota i nedelja je neradna

Laboratorijske analize u laboratoriji Beogradska

U laboratoriji MediLab Beogradska obavlja se uzorkovanje i različite analize iz oblasti imunologije, virusološke serologije, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markere.

Građanima su dostopne sve vrste analiza krvi, seruma, plazme, kao i analize urina, fecesa i uzoraka drugih telesnih tečnosti.

Renomirani lekari veruju Renomiranim laboratorijama

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom renomiranog švajcarskog proizvođača Roche i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata. MediLab laboratorije poseduju sve potrebne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

Više informacija