MediLab laboratorija Cara Dušana Novi Sad

MediLab laboratorija Cara Dušana nalazi se u Novom Sadu, u Adamovićevom naselju, na adresi Cara Dušana 26. Laboratorija MediLab Cara Dušana nalazi se u okviru doma zdravlja Cara Dušana i posluje u okviru MediGroup privatnog zdravstvenog sistema. 

Novosađani mogu uraditi sve neophodne laboratorijske analize brzo i jednostavno, a rezultate analiza mogu preuzeti lično ili ih dobiti putem email-a ili poštom.

Laboratorijske analize u laboratoriji Cara Dušana

U MediLab laboratoriji Cara Dušana obavlja se uzorkovanje i različite analize iz oblasti imunologije, virusološke serologije, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markere. Korisnicima su dostopne sve vrste analiza krvi, seruma, plazme, kao i analize urina, fecesa i uzoraka drugih telesnih tečnosti.

Renomirani lekari veruju renomiranim laboratorijama

MediLab laboratorije su opremljene vrhunskom laboratorijskom opremom renomirane švajcarske kompanije Roche. Savremena oprema i vrhunski stručni kadar, garant su preciznosti i pouzdanosti rezultata analiza.

MediLab laboratorije poseduju sve potrebne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

Informacije

Lokacija

MediLab Cara Dušana se nalazi se u Adamovićevom naselju, na adresi Cara Dušana 26 u okviru doma zdravlja MediGroup Cara Dušana. Do laboratorije se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze u neposrednoj blizini 9 i 11a. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom postoji parking prostor koji se nalazi u blizini.