MediGroup Moja ambulanta Surčin

MediGroup Moja ambulanta Surčin nalazi se na adresi Vojvođanska 85 u Surčinu. Građanima su dostupne usluge lekara opšte medicine, endokrinologa i ultrazvučni pregledi, kao i preko 800 laboratorijskih analiza.

Moja Ambulanta Surčin

MediGroup Moja ambulanta Surčin nalazi se na adresi Vojvođanska 85 u Surčinu. Građani Surčina i okolnih naselja u svom komšiluku imaće pristup najkvalitetnijim medicinskim uslugama. Pored lekara opšte medicine, endokrinologa i radiologa, na istoj adresi dostupan im je i širok spektar laboratorijskih analiza.

Lekar opšte medicine - porodični lekar je osoba kojoj se pacijenti prvo javljaju. Porodični lekar ima uvid u zdravstveno stanje svojih pacijenta i njihovih porodica. Upoznat je sa faktorima rizika i drugim bitnim informacijama za adekvatno dijagnostikovanje i lečenje. 

Korisnici u Mojoj ambulanti Surčin mogu proveriti opšte zdravstveno stanje, proveriti, kontrolisati i pratiti dijabetes, funkciju štitne žlezde i ostale hronične bolesti, dobiti adekvatnu terapiju, savete o načinu ishrane i preporuku za dalje specijalističke preglede i dijagnostičke procedure ukoliko je to potrebno. Na raspolaganju su im i ultrazvuk štitne žlezde, abdomena, dojke i dopler.

Preglede lekara opšte medicine mogu zakazati i pacijenti koji su suspektni na COVID ili koji su preležali COVID i žele da kontrolišu svoj oporavak. U Ambulanti se primenjuju sve preporučene mere zažtite i vrši redovna dezinfekcija svih prostorija.

Lekari i medicinsko osoblje u ambulanti su motivisani da pruže uslugu kakvu gradjani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Radno vreme MediGroup ambulante Surčin je radnim danima od 07 do 21h, subotom od 08h do 15h, nedelja je neradna.

MediLab Surčin

MediLab Laboratorija Surčin se nalazi na istoj lokaciji kao Ambulanta. U MediLab laboratoriji Surčin obavlja se uzorkovanje i različite laboratorijske analize iz oblasti imunologije, virusološke, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markeri.

Više informacija

Informacije i zakazivanje