Uputstvo za instaliranje Android aplikacije

*Kako biste koristili aplikaciju "Moje zdravlje“, potrebno je da imate Android 4.0 ili noviju verziju ovog operativnog sistema na svom uređaju.

Pristupite aplikaciji preko Play store-a (Google Play) i u delu za pretragu ukucajte MediGroup Moje zdravlje. (Klikom na ikonicu aplikacije započinjete proces instaliranja).

PRVI KORAK - Nakon što se proces instalacije završi, unesite jedinstveni broj zahteva koji ste dobili na pultu Medigroup ustanove, pri potpisivanju Saglasnosti za korišćenje Aplikacije (u daljem tekstu: Saglasnost), npr. D24E2NB.

DRUGI KORAK - Pri pokretanju Aplikacije, prikazaće se Uslovi korišćenja. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, izaberite opciju "Prihvatam".

TREĆI KORAK - Na broj telefona koji ste naveli u Saglasnosti, stići će varn SMS poruka sa četvorocifrenom šifrom (SMS kod). Unesite kod u predviđeno polje. Potrebno je da unos koda potvrdite klikom na opciju "Potvrdi". Pojaviće se prozor sa obaveštenjem da je potvrda uspešna. Kliknite "OK".

ČETVRTI KORAK - U ovom koraku, potrebno je da unesete jedinstveno Korisničko ime i jedinstveni četvorocifreni PIN kod po svom izboru. Dobićete obaveštenje da je identifikacioni kod kreiran. Kliknite "OK". Ovaj kod će varn u budućnosti biti potreban za logovanje u Aplikaciju.

Preuzmite Android aplikaciju

Uputstvo za instalaciju iOS aplikacije:

*Da biste koristili "Moje zdravlje" aplikaciju, morate da imate iOS 7.0 ili noviju verziju na svom uređaju, odnosno poslednju verziju operativnog sistema koji "Apple" preporučuje. Pokrenite aplikaciju "App Store" i u delu za pretragu ukucajte Medigroup Moje zdravlje, a zatim kliknite na dugme "GET" i započnite proces instalacije.

PRVI KORAK - Nakon što se proces instalacije zavrsi, unesite jedinstveni broj zahteva koji ste dobili na pultu Medigroup ustanove pri potpisivanju Saglasnosti za korišćenje Aplikacije (u daijem tekstu: Saglasnost), npr. D24E2NB.

DRUGI KORAK - Pri pokretanju Aplikacije, prikazaće se Uslovi korišćenja. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, izaberite opciju "Prihvatam".

TREĆI KORAK - Na broj telefona koji ste naveli u Saglasnosti, stići će vam SMS poruka sa četvorocifrenom šifrorn (SMS kod). Unesite kod u previđeno polje. Potrebno je da unos koda potvrdite klikom na opciju "Potvrdi". Pojaviće se prozor sa obaveštenjem da je potvrda uspešna. Kliknite na opciju "OK".

ČETVRTI KORAK - Potrebno je da unesete jedinstveno Korisničko ime i jedinstveni četvorocifreni PIN kod po svom izboru. Dobićete obaveštenje da je identifikacioni kod kreiran. Kliknite na "OK". Ovaj kod će vam u budućnosti biti potreban za logovanje u Aplikaciju.

Preuzmite iOS aplikaciju

Uputstvo za korišćenje web aplikacije

Uputstvo za korišćenje aplikacije na sajtu: mojezdravlje.medigroup.rs

* Za pristup i pravilno funkcionisanje Internet prezentacije, potrebno je da koristite najnovije verzije Internet pretraiživača:

PRVI KORAK - Unesite jedinstveni broj zahteva koji ste dobili na pultu Medigroup ustanove pri potpisivanju Saglasnosti za korišćenje Aplikacije (u daljem tekstu: Saglasnost), npr. D24E2NB.

DRUGI KORAK - Pri pokretanju Aplikacije, prikazaće se Uslovi korišćenja. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, izaberite opciju "Prihvatam".

TREĆI KORAK - Na broj telefona koji ste naveli u Saglasnosti, stići će varn SMS poruka sa četvorocifrenom šifrom (SMS kod), a na mejl vam stiže link preko kojeg ćete nastaviti registaciju sa kodom koji ste dobili SMS porukom (Na broj telefona koji ste prijavili prilikom potpisivanja saglasnosti). Unesite kod u predviđeno polje.

ČETVRTI KORAK - Potrebno je da unesete jedinstveno Korisničko ime ijedinstvenu Lozinku, po svom izboru. Dobićete obaveštenje o uspešnoj registraciji. Kliknite na "OK". Ova lozinka će vam u budućnosti biti potrebna za logovanje u Aplikaciju.

*U svrhu bezbednosti vaših podataka, prilikom svakog ponovnog logovanja na Web, na e-mail adresu će vam stići kod koji će vam služiti za pristup Web aplikaciji.

Web aplikacija