Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će narednih dana u Beogradu, na poziv prof. dr Ioanna Batsialou, lekara specijaliste i vodećeg stručnjaka estetske medicine, mezoterapije i antiejdžing medicine, boraviti predsednik Svetske asocijacije antiejdžing medicine (World Society Interdisciplinary AntiAging Medicine), dr Klod Dale (dr Claude Dalle). Dr Dale biće gost specijalne bolnice za dermatovenerologiju „Ioanna MediGroup“.

On će u Srbiji boraviti od 02. do 04. maja 2017. godine.

Prvog i trećeg dana boravka, dr Dale biće konsultant našim stručnjacima na pregledu 20 VIP pacijenata u specijalnoj bolnici „Ioanna“. U okviru svoje posete, drugog dana boravka, dr Dale održaće i prezentaciju u Opštoj bolnici „MediGroup” o najnovijim trendovima i dostignućima iz oblasti antiejdžing medicine u svetu, sa fokusom na „4P“ medicinu, a celokupan događaj će se održati pod pokroviteljstvom Evropske akademije nauka.

Glavne odlike „4P“ medicine su prevencija, predviđanje, personalizovana i participativna medicina. To je program koji nema za cilj usporavanje starenja, već prevenciju bolesti i dug i zdrav život pacijenata.

Dr Klod Dale je predsednik Svetske asocijacije antiejdžing medicine (World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine), Evropske federacije za antiejdžing (European Federation for Anti-Aging), član Internacionalnog istraživačkog društva za kosu (International Hair Research Society) i autor knjige „Praktični vodič u antiejdžing medicini”.

Povezane objave