MediGroup, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u zdravstvu sa zadovoljstvom saopštava da je potpisala ugovor kojim počinje proces pristupanja Doma Zdravlja „Dr Cvjetković“ u Novom Sadu MediGroup-i.

U sklopu svojih razvojnih aktivnosti koje su između ostalog orijentisane i na širenje na teritoriji Novog Sada i Vojvodine, kao i cele Srbije, MediGroup prepoznaje DZ „Dr Cvjetković“ kao kvalitetnog partnera za ostvarenje svojih razvojnih ciljeva.

MediGroup trenutno posluje na 11 lokacija u Beogradu, raspolaže kadrom od skoro 700 stalno zaposlenih i svojom ponudom pokriva preko 40 medicinskih oblasti. MediGroup će od sada imati prvu ustanovu van Beograda i izražava zadovoljstvo što će sarađivati sa stručnjacima iz DZ „Dr Cvjetković“ na daljem širenju i unapređenju zdravstvene ponude.

Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup je izjavio: „Novi Sad je najveći grad u Vojvodini i logična je prva lokacija za naše širenje van Beograda. Izrazito smo zadovoljni jer u ljudskom kadru naše nove članice vidimo idealne partnere da DZ ʻDr Cvjetkovićʼ zajedničkim snagama proširimo i zajedno nastavimo da dižemo nivo kvaliteta usluge koju pružamo Novosađanima.“

Dr Milan Cvjetković je izjavio: „Drago nam je da je naš rad i kvalitet prepoznat od strane MediGroup-e. Ovo je između ostalog i priznanje svim zaposlenima koji su stvarali DZ ʻDr Cvjetkovićʼ u prethodnim godinama. Mislimo da je pravi trenutak da postanemo deo MediGroup porodice, što će osigurati dalje dizanje standarda zdravstvene nege i dalji razvoj i širenje ustanove i kadra.“

Povezane objave