Medigroup obeležio pet godina uspešnog poslovanjaNajveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu – MediGroup, proslavio je svoj peti rođendan u prijatnom ambijentu hotela Hilton u Beogradu. U prisustvu brojnih zvanica, poslovnih partnera i eminentnih stručnjaka iz oblasti medicine, svečano je obeležen prvi jubilej kompanije, te pet godina uspešnog poslovanja i posvećene brige o njenim korisnicima.

MediGroup sistem trenutno čini četrnaest medicinskih ustanova, sa preko 800 stalno zaposlenih i preko 800 konsultanata iz zemlje i inostranstva. Tim stručnjaka najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji svake godine postaje bogatiji za najeminentnija imena iz različitih oblasti medicine, kao i najsavremeniju opremu, čime se dodatno osnažuje prestižna pozicija u kvalitetu pružanja medicinskih usluga i zadovoljavanju svetskih standarda u ovoj oblasti.

Ovim povodom generalni direktor MediGroup zdravstvenog sistema, Dejan Pešić, izjavio je: „Veoma sam ponosan što je MediGroup, tokom svojih prvih pet godina poslovanja postao domaći i regionalni lider u oblasti privatnog zdravstva. U prilog ovome govori i činjenica da na godišnjem nivou naši korisnici obave više od 700 hiljada procedura. Snažno verujem da ćemo kontinuiranim ulaganjima u modernizaciju medicinske opreme i edukaciju naših zaposlenih to liderstvo i nadalje jačati.”

MediGroup sistem nastao je 2013. godine objedinjavanjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u našoj zemlji. MediGroup porodica, konstantno širi mrežu poslovanja kroz nove domove zdravlja, specijalizovane ustanove i centre izvrsnosti, te danas, sa svojim članicama, posluje na 12 lokacija u Beogradu, na jednoj lokaciji u Novom Sadu i jednoj u Podgorici, pokrivajući više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih Domova zdravlja, Opšte bolnice i specijalnih bolnica za ginekologiju sa porodilištem, oftalmologiju i dermatovenerologiju.

Povezane objave