Otvorili smo još jednu MediLab laboratoriju - u Pančevu.

Od sada su vam sve neophodne analize na dohvat ruke, a naš stručni tim sa će se pobrinuti da precizne i pouzdane rezulate dobijete u što kraćem roku. 

Adresa MediLab-a Pančevo je Zmaj Jove Jovanovića 39, a radno vreme od ponedeljka do petka je od 07:00 - 19:00h, dok je subotom od 08:00 - 13:00h. Nedelja je neradan dan.

U laboratoriji se obavljaju uzorkovanje i različite laboratorijske analize iz oblasti imunologije, virusološke, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markeri.

Dostupne su vam sve vrste analiza krvi, seruma, plazme, kao i analize urina…

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom renomiranog švajcarskog proizvođača Roche i poseduju sve neophodne sertifikate, poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

 

Povodom otvaranja omogućili smo i posebne cenovne pogodnosti koje važe do 10. aprila: 

• Preventivni paket: KKS, Sedimentacija, holesterol, trigliceridi, HDL, LDL, Index arteroskleroze, glukoza, urea, kreatinin, mokraćna kiselina, AST, ALT, celokupan pregled urina (umesto 2450 rsd, sada je cena 1715 rsd)

• Prošireni preventivni paket: KKS, Sedimentacija, holesterol, trigliceridi, HDL, LDL, Index arteroskleroze, glukoza, urea, kreatinin, mokraćna kiselina, AST, ALT, GGT, Natrium, Kalijum, Magnezijum, celokupan pregled urina, hloridi (umesto 3070 rsd, sada je akcijska cena 2149 rsd)

• Junior paket: CRP, kompletna krvna slika (umesto 1180 rsd, sada je akcijska cena 826 rsd)

• Junior paket PLUS: CRS, kompletna krvna slika, celokupan pregled urina (umesto 1450 rsd, sada je cena 1015 rsd)

• Štitna žlezda: TSH, FT4 (umesto 1470 rsd, sada je cena 1029 rsd)

• Paket za prostatu: PSA, Free PSA, Index free PSA/PSA (umesto 2210 rsd sada je 1547 rsd)

Tu smo za vas: 011 40 40 111

Vaš MediLab

 

Povezane objave