Čast nam je da Vas obavestimo da je Medigroup Dom zdravlja Bulevar otvorio svoja vrata 26. marta 2015. godine.

Dom zdravlja Bulevar je najveći privatni dom zdravlja sa ove strane reke Save i Dunava. Svi stanovnici grada i bliže okoline su pozvani da nas posete i uvere se u visok evropski standard kojim smo se rukovodili kada smo stvarali ovu instituciju.

Povodom otvaranja u Domu Zdravlja Bulevar možete obaviti prvi pregled po promotivnoj ceni sa 50% popusta. Svi naši novi pacijenti će u toku trajanja promocije, po obavljenom prvom pregledu, automatski steći pravo na Medigroup zdravstvenu karticu koja će im omogućiti raznovrsne kontinuirane popuste u svim članicama Medigroup.

Sa lokacijom u čuvenom Bulevaru, na potezu izmedju pijaca Djeram i Cvetko, blizu raskrsnice sa Batutovom, ovaj Dom zdravlja je idealan komšija za gradjane Zvezdare, Vračara i ostalih centralnih gradskih opština. Stanovnici Olimpa, Konjarnika, naselja na Gročanskom putu, Severnog i Južnog Bulevara i mnogih drugih krajeva ne moraju više da čekaju u višesatnim redovima.

Ne morate da živite u ovom kraju da bi koristili naše usluge. Dom zdravlja Bulevar je veoma praktična lokacija i za one koje radne obaveze vezuju za uži centar Beograda.

To naravno važi i za firme koje imaju visoko izraženu društvenu odgovornost i obezbedjuju svojim zaposlenima privatnu zdravstvenu negu.

Dom zdravlja Bulevar pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite što uključuje više od 20 specijalnosti. Sve ordinacije su opremljene najnovijom dijagnostičkom i svom ostalom vrhunskom opremom.

Trudićemo se svakodnevno da naše osoblje i doktori u Domu zdravlja Bulevar pruže onakvu uslugu kakvu zaslužuju dostojanstveni Beogradjani - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Dom zdravlja Bulevar je deo Medigroup-e najvećeg privatnog zdravstva u Srbiji.

Povezane objave