Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će prof. dr Omer Devaja, specijalista ginekologije i akušerstva, obavljati preglede i konsultacije 01.07.2020. u Opštoj bolnici MediGroup.

Prof. dr Omer Devaja je lekar specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista ginekološke onkologije, međunarodno priznati stručnjak sa velikim iskustvom.

Diplomske, magistarske i specijalističke studije završio na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, a doktorske u Velikoj Britaniji. 

Bogatu profesionalnu i akademsku karijeru započeo je na Klinici za Operativnu Hirurgiju u Onkološkom Institutu u Sremskoj Kamenici, a više od 30 godina radi na prestižnim klinikama u Velikoj Britaniji.

Laparoskopskim operacijma prof. dr Devaja počeo je da se bavi pre više od 20 godina, a dodatno stručno usavršavanje iz ove hirurške tehnike obavio je u Kvebeku u Kanadi.

Pored klasičnih ginekoloških operacija, posebna specijalnost profesora je laparoskopska hirurgija (minimalno invazivna hirurgija) u ginekologiji i ginekološkoj onkologiji.

Tokom poslednjih 20 godina izveo je preko 1000 uspešnih laparoskopskih operacija.

Za više informacija i zakazivanje kontaktirajte nas na 011 40 40 100

Povezane objave