Opšta bolnica MediGroup dobila je novo pojačanje u pogledu lekarskog kadra. Reč je o vrhunskim stručnjacima iz domena najzahtevnijih specijalizacija medicine koji će svoje znanje i bogato iskustvo staviti na raspolaganje pacijentima Opšte bolnice MediGroup.

Na čelu našeg rukovodstva u svojstvu medicinskog direktora MediGroup je dr Milan Mijović, priznati specijalista grudne hirurgije koji je jedan od retkih lekara u regionu koji izvodi najkompleksnije intervencije iz domena grudne hirurgije.

Prof. dr Đorđije Šaranović je novi načelnik Dijagnostičkog Centra Opšte bolnice Medigroup, za oblast endokrinologije stiže jedan od naših najboljih stručnjaka akademik prof. dr Dragan Micić, problemi iz domena grudne hirurgije povereni su dr Milanu Mijoviću koji obavlja i funkciju medicinskog direktora MediGroup, a vrhunskim ginekolozima po kome je Opšta bolnica MediGroup poznata, pridružuje se još jedno zvučno ime – prof. dr Miroslava Pervulov.

Dr Milan Mijović je specijalista grudne hirurgije i doskorašnji generalni direktor Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici, sa 30 godina radnog iskustva. Ekspertiza prof. Mijovića ogleda se u domenu najsloženijih operacija pneumotoraksa, tumora pluća, sleeve resekcije pluća. Jedan je od retkih lekara u regionu i jedini u privatnom sektoru zdravstva koji obavlja hirurško lečenje udubljenih grudi i hiperhidroze (prekomernog znojenja).

Prof. dr Đorđije Šaranović, istaknuti je radiolog sa višedecenijskim iskustvom u radiološkoj praksi i dijagnozi najtežih i najređih oboljenja. Iskustvo je sticao u Kliničkom centru Srbije, ali i na klinikama za radiologiju u inostranstvu. Autor je nekoliko stotina radova u zemlji i inostranstvu, koautor univerzitetskih udžbenika iz hirurgije i radiologije. Član je Evropskog gastrointestinalnog radiološkog udruženja i dugogodišnji direktor Centra za radiologiju i magnetnu rezonancu Kliničkog centra Srbije.

Akademik Prof. dr Dragan Micić jedan je od naših najboljih stručnjaka iz oblasti endokrinologije. Akademik dr Dragan Micić, istaknuti je član brojnih svetskih zdravstvenih organizacija, član SANU, potpredsednik Evropske asocijacije za proučavanje gojaznosti i predsednik Srpske asocijacije za proučavanje gojaznosti. Dr Micić poznat po svom metodu detaljnog pregleda, stručnoj ekspertizi zasnovanoj na višedecenijskom iskustvu sa najrazličitijim poremećajima metabolizma ima u svom portfoliju hiljade zadovoljnih pacijenata.

Prof. dr Miroslava Pervulov ima višedecenijsko iskustvo iz oblasti ginekologije i akušerstva, Dugogodišnja direktorka Instituta za ginekologiju i akušerstvo pri Kliničkom centru Srbije svoj glavni fokus rada usmerila je ka oblasti patologije i visokorizičnih trudnoća. Dolazak novih lekara deo je misije MediGroup da vrhunsku dijagnostiku i ekspertsko mišljenje međunarodno priznatih imena medicinske struke učini dostupnim što širem krugu pacijenata.

Povezane objave