9 na 9

MediGroup usluga pod nazivom "9 na 9" omogućava korisnicama da praćenje trudnoće u nekoj od ustanova iz MediGroup sistema i porođaj u Opštoj bolnici MediGroup plate u više mesečnih rata.

Trudnoću možete voditi kod odabranog ginekologa u ustanovama MediGroup sistema koje se nalaze na više lokacija u Beogradu i Novom Sadu: DZ dr Ristić Pariske komune, DZ dr Ristić Narodnih heroja, DZ Jedro, Bulevar, DZ Kalenić, DZ Dorćol, DZ Banovo brdo, DZ dr Cvjetković Novi Sad i DZ Cara Dušana Novi Sad, ili u Poliklinici Opšte bolnice MediGroup. Vašu bebu možete doneti na svet u savremenom i komfornom porodilištu Opšte bolnice MediGroup.

Porođaj u privatnoj bolnici - plaćanje na rate

Program 9 na 9 je osmišljen kako bi se budućim mamama i tatama obezbedila mogućnost plaćanja na rate i finansijski olakšao važan period u njihovim životima. Program 9 na 9 uključuje:

Vođenje trudnoće
Kontinuirano praćenje trudnoće od momenta uključivanja u program i podrazumeva: redovne kontrolne ultrazvučne preglede kod ginekologa na mesec ili mesec i po dana, double test, ekspertski ultrazvuk, OGTT test (na indikaciju ginekologa) i osnovne laboratorijske analize.

Predporođajna priprema
Celokupnu predporođajnu pripremu koja obuhvata: sve CTG preglede, kompletnu laboratorijsku pripremu za porođaj, pregled interniste sa EKG-om, konsultaciju anesteziologa, kao i briseve grla i nosa za oca ukoliko želi da prisustvuje porođaju.

Porođaj u porodilištu
Porođaj u Porodilištu Opšte bolnice MediGroup prirodnim putem, sa ili bez anestezije, dok se porođaj carskim rezom radi isključivo na indikaciju ginekologa i doplaćuje se.

Cena programa 9 na 9

Cena programa "9 na 9" iznosi 330 000 dinara i uključuje sve tri faze. Suma se deli na mesečne rate, od momenta kada se korisnice uključe u program, a najkasnije do 28. nedelje. Usluga je kreirana tako da se odnosi na vaginalni porođaj. Za carski rez potrebna je indikacija ginekologa i doplata u iznosu od 40 000 dinara. Blizanački porođaj se dopunski definiše.

Prilikom potpisivanja Ugovora buduća majka dobija evidencionu listu, u kojoj se nalazi spisak pregleda i analiza koje ulaze u program, kao i vreme (po nedeljama trudnoće) kada su planirani određeni pregledi i analize. Ukoliko su potrebni dodatni pregledi i laboratorijske analize, koji se ne nalaze na evidencionoj listi, doplaćuju se po redovnom cenovniku ustanove.

Ukoliko se odlučite za program "9 na 9", u MediGroup Opštoj bolnici dočekaće vas konsijerž, koji će za vas organizovati potpisivanje ugovora i pružiti vam sve dodatno potrebne informacije.

Zakazivanje: Kontakt centar MediGroup 011 40 40 100 
Osoba za kontakt: konsijerž Jelena Dragumilo, jelena.dragumilo@medigroup.rs 
Opšta bolnica MediGroup, Milutina Milankovića 3, 11070 Novi Beograd

Posebna napomena: Program " 9 na 9" ne podrazumeva porođaj od strane Prof. dr Aleksandra Ljubića.

Informacije i zakazivanje