Ugradnja multifokalnih sočiva u Miloš klinici

I blizina i daljina uz ugradnju multifokalnih sočiva u Miloš klinici
Savršen vid za jedan dan? Moguće je uz ugradnju multifokalnih sočiva!

Najnoviji svetski standardi u oftalmologiji i aktivan način života diktiraju potrebu da se trajno uklone naočare i omogući odličan vid na svim distancama. Česta je pojava da su nam u određenom životnom periodu nekad potrebna i dva para naočara (za blizinu ili daljinu) a to može značajno da utiče na kvalitet života i da nas sputava na više nivoa. Osećaj slobode u obavljanju svakodnevnih aktivnosti bez naočara ili kontaktnih sočiva je, složićete se, nezamenljiv. 

Kako možete trajno da rešite problem svih dioptrija?

Ugradnjom multifokalnih sočiva u Miloš klinici rešavate sve dioptrijske probleme, jer specijalna premium sočiva vrhunskih svetskih proizvodjača omogućavaju kristalno jasan vid na svim distancama.

Koji su benefiti ove intervencije?

- Trajno oslobađanje od naočara i kontaktnih sočiva
- Uklanjanje katarakte (kod osoba koje već imaju ) ili sprečavanje mogućnosti nastanka katarakte
- Mlađe osobe koje nisu kandidati za lasersko skidanje dioptrije (npr. presbyopia ili visoka myopia) mogu da reše svoj problem trajno
- Odličan kvalitet vida do kraja života

Kako izgleda intervencija ugradnje multifokalnih sočiva, a kako oporavak?

Sama intervencija se izvodi u kapljičnoj lokalnoj anesteziji, bezbolna je i traje 10 minuta. Isti dan se odlazi kući i boljitak u vidu nastupa odmah. Nakon intervencije možete se vratiti normalnim životnim aktivnostima i biti radno sposobni. Intervencija se izvodi prvo na jednom oku, pa nakon najmanje 7 dana i na drugom oku. 

Ko su kandidati za ovu proceduru?

Pacijenti koje opterećuje više pari naočara (za daljinu i za blizinu), koji ne tolerišu kontaktna sočiva i koji nisu kandidati za refraktivnu hirurgiju, kao i pacijenti sa kataraktom, ali i svi ljudi koji imaju aktivan život - idealni su kandidati za ovu proceduru.

O Miloš klinici

Miloš klinika, članica MediGroup sistema, je regionalni centar kvaliteta i izvrsnosti iz oblasti oftalmologije, jer već 20 godina sa uspehom primenjuje najsavremenije doktrine u lečenju uz najmanji rizik. Ekspertski tim 22 lekara sa svojim saradnicima i medicinskim sestrama i tehničarima, obavi godišnje više od 5.000 oftalmoloških operacija i intervencija, odraslih i dece.

Informacije i zakazivanje