MediGroup - Najveći privatni zdravstveni sistem u regionu

15 medicinskih ustanova, više od 40 medicinskih oblasti, više od 900 stalno zaposlenih, više od 950 konsultanata iz zemlje i inostranstva.

MediGroup ustanove

Privatni zdravstveni sistem MediGroup nastao je 2013. godine akvizicijom najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji, a sada je najveći i jedini privatni sveobuhvatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu. U okviru MediGroup sistema posluje devet domova zdravlja, opšta bolnica i tri specijalne bolnice.

Više informacija

MediGroup lekari

Od svog nastanka MediGroup teži da, uz najrespektabilnije stručnjake i najsavremeniju opremu, svojim pacijentima pruži najviši nivo zdravstvene usluge. MediGroup konstantno ulaže u edukaciju lekara i medicinskog osoblja, i predano radi na širenju znanja i iskustva u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih metoda iz različitih grana medicine.

Više informacija

MediGroup tim

MediGroup je jedina privatna medicinska kompanija koja funkcioniše kao korporacija, sa profesionalnim menadžmentom, uspostavljenom korporativnom kulturom i uz principe i kriterijume poslovanja koji su doneti iz najboljih inostranih praksi. MediGroup kontinuirano ulaže u razvoj sistema, u opremu, prostor i edukaciju zaposlenih, čime je kreiran vrhunski nivo usluge za pacijente.

Više informacija

Vizija, misija i vrednosti

Vizija

Pružanje zdravstvenih usluga najvišeg kvaliteta, kroz kontinuirano usavršavanje i napredak, potpuna predanost i posvećenost pacijentu.

Misija

Misija MediGroup-a je da postavi standarde kroz profesionalizam, stručnost i empatiju kao odgovor na potrebe pacijenata i stalni napredak i kreativnost u procesu dijagnostike, lečenja i nege.

Liderstvo u struci postavljanjem standarda poslovne etike, odnosa prema pacijentu, bezbednosti i društveno odgovornog poslovanja.

Vrednosti

Opredeljeni ka kvalitetu, vodićemo i pomagati unapređenje zdravlja kroz integraciju dijagnostike, lečenja i nege, obrazovanja i istraživanja.

Medigroup, zdravstvena platforma prepoznatljiva po najvišem kvalitetu medicinskih usluga, potpuno posvećena pacijentu i unapređenju zdravlja;

Empatija i saradnja u svim odnosima i pružanju maksimalne podrške pacijentima, podizanje znanja i sposobnosti kroz zdravstveni sistem i doprinos razvoja zdravstvene nege i usluga;

Dostupnost zdravstvene nege i usluga koja podrazumeva raznovrsnost ponude, konkurentnost cena i prepoznavanje potreba pacijenata;

Inovacije, jedinstvenostu stvaranju, oceni i širenju novih znanja, u razvoju i primeni kreativnog pristupa, kao odgovor na specifične potrebe pacijenata i zdravstvenog sistema;

Garancija kvaliteta uz stalnu edukaciju i napredak;

Reference, najviši nivo uspešnosti u struci, razvoj svesti o kulturi kvaliteta;

Odgovornost, integritet u poštovanju svih ljudskih prava, efektivnoj komunikaciji i našim etičkim pravilima i poštovanju bezbednog i zdravog okruženja;

Upornost u zastupanju razvoja pristupačnog, razumljivog i održivog sistema zdravstvene zaštite;

Posvećenost pacijentu i unapređenju zdravlja, društveno odgovornom poslovanju i zaštiti životne sredine.

CEO
Dejan Pešić