MediGroup - Najveći privatni zdravstveni sistem u regionu

15 medicinskih ustanova, više od 40 medicinskih oblasti, više od 900 stalno zaposlenih, više od 950 konsultanata iz zemlje i inostranstva.

MediGroup ustanove

Privatni zdravstveni sistem MediGroup nastao je 2013. godine akvizicijom najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji, a sada je najveći i jedini privatni sveobuhvatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu. U okviru MediGroup sistema posluje devet domova zdravlja, opšta bolnica i tri specijalne bolnice.

Više informacija

MediGroup lekari

Od svog nastanka MediGroup teži da, uz najrespektabilnije stručnjake i najsavremeniju opremu, svojim pacijentima pruži najviši nivo zdravstvene usluge. MediGroup konstantno ulaže u edukaciju lekara i medicinskog osoblja, i predano radi na širenju znanja i iskustva u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih metoda iz različitih grana medicine.

Više informacija

MediGroup tim

MediGroup je jedini privatni medicinski sistem koji funkcioniše kao korporacija, sa profesionalnim menadžmentom, uspostavljenom korporativnom kulturom i uz principe i kriterijume poslovanja koji su doneti iz najboljih inostranih praksi. MediGroup kontinuirano ulaže u razvoj sistema, u opremu, prostor i edukaciju zaposlenih, čime je kreiran vrhunski nivo usluge za pacijente.

Više informacija

Vizija, misija i vrednosti

Vizija

Omogućiti dostupnost vrhunske usluge i biti izbor od poverenja za naše korisnike, uz pružanje najboljeg korisničkog iskustva.

Misija

Stremimo izvrsnosti u pružanju sveobuhvatne medicinske nege radi postizanja vrhunskog lečenja i visokog zadovoljstva pacijenata.

Vrednosti

Timski rad - Poštovanje zajedništva koji doprinosi istom cilju.

Poverenje - Poverenje počinje od naših zaposlenih i počiva na osloncu, pouzdanosti, partnerstvu i uspesima koje delimo sa našim klijentima. Poverenje između naše kompanije i klijenata se može videti kroz dosta zajedničkih ciljeva, uzajamnog poštovanja i ispunjavanja obaveza. Zbog poverenja koje gradimo i naši ljudi i naši korisnici mogu biti potpuno sigurni znajući da ćemo uraditi onaj dodatni korak da bismo ispunili njihove zahteve. Da bismo održali odnos poverenja težimo da se pridržavamo naših vrednosti i ispunjavamo naše obaveze.

Stručnost - Težimo kontinuiranoj edukaciji svih zaposlenih, kako bi bili u prilici da svakodnevno jačaju svoju ekspertizu.

Posvećenost - Savesni smo i društveno odgovorni. Nikada ne kompromitujemo kvalitet. Ispunjavamo obećano.

Pouzdanost - Obećavamo samo ono što možemo da isporučimo, sporazume smatramo obavezujućim i uvažavamo i poštujemo zakon u svim svojim poslovnim transakcijama.

CEO
Marijana Vasilescu