o-nama-cover

MediGroup - Najveći privatni zdravstveni sistem u regionu

Privatni zdravstveni sistem MediGroup nastao je 2013. godine akvizicijom najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji, a sada je najveći i jedini privatni sveobuhvatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu. U okviru MediGroup sistema posluje 12 domova zdravlja, 3 poliklinike, opšta bolnica i 3 specijalne bolnice.
76 medicinskih
ustanova
VIŠE OD 40 medicinskih
oblasti
VIŠE OD 1.600 stalno
zaposlenih
VIŠE OD 700 konsultanata iz zemlje i inostranstva
MediGroup

Lekari

Od svog nastanka MediGroup teži da, uz najrespektabilnije stručnjake i najsavremeniju opremu, svojim pacijentima pruži najviši nivo zdravstvene usluge. MediGroup konstantno ulaže u edukaciju lekara i medicinskog osoblja i predano radi na širenju znanja i iskustva u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih metoda iz različitih grana medicine.
SAZNAJTE VIŠE
MediGroup

Tim

MediGroup je jedina privatna medicinska kompanija koja funkcioniše kao korporacija, sa profesionalnim menadžmentom, uspostavljenom korporativnom kulturom i uz principe i kriterijume poslovanja koji su doneti iz najboljih inostranih praksi. MediGroup kontinuirano ulaže u razvoj sistema, u opremu, prostor i edukaciju zaposlenih, čime je kreiran vrhunski nivo usluge za pacijente.
SAZNAJTE VIŠE

MediGroup karijera

Upoznajte se sa mogućnostima zaposlenja u najvećem privatnom zdravstvenom sistemu u regionu.

MediGroup

Otvorene pozicije

U želji da naše usluge i stručnost budu na raspolaganju što većem broju ljudi, konstantno širimo naš tim.
POGLEDAJTE OTVORENE POZICIJE
MediGroup

Konsultanti

Postanite MediGroup lekar konsultant
PRIJAVITE SE

Galerija slika

o-nama-1
o-nama-8
o-nama-2
o-nama-3
o-nama-4
o-nama-5
o-nama-6
o-nama-7
o-nama-11
o-nama-9
o-nama-10

Vizija, misija i vrednosti

Vizija

Omogućiti dostupnost vrhunske usluge i biti izbor od poverenja za naše korisnike, uz pružanje najboljeg korisničkog iskustva.

Misija

Stremimo izvrsnosti u pružanju sveobuhvatne medicinske nege radi postizanja vrhunskog lečenja i visokog zadovoljstva pacijenata.

Vrednosti

Timski rad – Poštovanje zajedništva koji doprinosi istom cilju.

Poverenje – Poverenje počinje od naših zaposlenih i počiva na osloncu, pouzdanosti, partnerstvu i uspesima koje delimo sa našim klijentima. Poverenje između naše kompanije i klijenata se može videti kroz dosta zajedničkih ciljeva, uzajamnog poštovanja i ispunjavanja obaveza. Zbog poverenja koje gradimo i naši ljudi i naši korisnici mogu biti potpuno sigurni znajući da ćemo uraditi onaj dodatni korak da bismo ispunili njihove zahteve. Da bismo održali odnos poverenja težimo da se pridržavamo naših vrednosti i ispunjavamo naše obaveze.

Stručnost – Težimo kontinuiranoj edukaciji svih zaposlenih, kako bi bili u prilici da svakodnevno jačaju svoju ekspertizu.

Posvećenost – Savesni smo i društveno odgovorni. Nikada ne kompromitujemo kvalitet. Ispunjavamo obećano.

Pouzdanost – Obećavamo samo ono što možemo da isporučimo, sporazume smatramo obavezujućim i uvažavamo i poštujemo zakon u svim svojim poslovnim transakcijama.

CEO, Marijana Vasilescu