18. OKT 2019.

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Zdravo Med postao je deo MediGroup-a

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je potpisan ugovor između MediGroup sistema i Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Zdravo Med. Subotica je postala još jedna od lokacija MediGroup sistema, a ovom sinergijom otvoren je put ka daljem razvoju i širenju po celoj Srbiji.

Pored nove lokacije u Subotici, MediGroup je dostupan na još 15 lokacija u Beogradu, raspolaže kadrom od 900 stalno zaposlenih i preko 1000 konsultanata iz zemlje i inostranstva i pokriva više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih domova zdravlja, Opšte bolnice i specijalnih bolnica.

“Naš razvojni put kontinuirano napreduje, a tome najbolje svedoče ustanove koje otvaramo širom naše zemlje. Ovim partnerstvom omogućili smo građanima Subotice da vhunska zdravstvena nega postane i njihova svakodnevica, a zajedno sa timom renomiranih stručnjaka kontinuirano ćemo raditi na unapređenju i usavršavanju svakog segmenta poslovanja.” – izjavio je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema.

Dragan Marković, Zavod Zdravo med istakao je važnost ovog koraka kao pravog puta ka rastu i razvoju zdravstva u Subotici: “Ovim ugovorom nam je potvrđeno da se trud tokom svih godina našeg postojanja isplatio i da smo prepoznati kao odlična osnova za dalje unapređenje. Zahvalni smo na ovoj prilici i želimo lepu dobrodošlicu našim partnerima iz MediGroup kompanije i puno sreće u daljem zajedničkom radu.”

medigroup-logo

MediGroup