Paket zdravlja za zaposlene

Zdravi zaposleni su najvažniji resurs svake ozbiljne kompanije. Samo takvi, oni mogu raditi posvećeno i biti srećni i motivisani na svom radnom mestu. Zato MediGroup nudi Paket zdravlja – pogodnost sa različitim olakšicama i prednostima za poslodavce i zaposlene. MediGroup Paket zdravlja pruža jedinstvenu mogućnost za prevenciju i lečenje zdravstvenih problema zaposlenih, što dugoročno pozitivno utiče na razvoj poslovanja preduzeća.

Paketa zdravlja obuhvata:

- Skrininzi za prevenciju i rano otkrivanje najčešćih oboljenja;
- Stručni saveti za zdrave stilove života;
- Unapređenje opšteg zdravstvenog stanja.

Pored sveobuhvatnih zdravstvenih procedura, u okviru MediGroup Paketa zdravlja naši medicinski stručnjaci dodatno vrše i kontinuiran uvid u zdravlje zaposlenih. Naši lekari tokom cele godine brinu pojedinačno o svakom članu vašeg radnog tima.

Prednosti paketa zdravlja:

- Manja odsustvovanja sa posla usled bolovanja;
- Veća produktivnost na radnom mestu;
- Opšte zadovoljstvo zaposlenih;
- Poboljšanje učinka HR sektora;
- Ušteda budžeta.

Paket zdravlja, pored bazične zaštite zdravstvenog stanja vaših zaposlenih, nudi i niz povoljnosti koji posredno mogu poboljšati radnu produktivnost i motivaciju kako menadžmenta, tako i zaposlenih.

Dodatne benefite predstavljaju edukativne radionice:

- Radionice za odvikavanje od pušenja, koje direktno pozitivno utiču na produktivnost zaposlenih, budući da se ukidanjem ove nezdrave navike povećava nivo energije, smanjuje stres i poboljšava sveukupno stanje organizma;
- Zdravstvene radionice, posebno kreirane prema potrebama kompanija, a koje imaju za cilj da edukuju HR službu o najčešćim oboljenjima koja uzrokuju bolovanja i o načinima prevencije istih.

O MediGroup-u

Sa preko 900 stalno zaposlenih i 950 konsultanata iz zemlje i inostranstva, uz najbolje timove medicinskih stručnjaka iz više od 40 različitih medicinskih oblasti, koji se u svakom trenutku trude da odgovore na sve zahteve pacijenata, MediGroup predstavlja jedini zaokruženi zdravstveni sistem u Srbiji i regionu.

Korisnicima MediGroup zdravstvenog sistema na raspolaganju je 9 domova zdravlja, 7 u Beogradu i 2 u Novom Sadu, Opšta bolnica i dve Specijalne bolnice: Specijalna bolnica sa porodilištem Jevremova i Specijalna bolnica za oftalmolgiju Miloš klinika.

Kontaktirajte nas za više informacija

*

obavezna polja

Prodaja

Izaberite na koji način želite da odgovorimo na vaš upit:

Check here to indicate that you have read and agree to the terms presented in the MediGroup Data Use Policy. MediGroup will use personal information solely for the purpose of processing this request. Information may be forwarded to companies within the MediGroup if necessary to process this request. *