Paket zdravlja za zaposlene

Zdravi zaposleni su najvažniji resurs svake ozbiljne kompanije. Samo takvi, oni mogu raditi posvećeno i biti srećni i motivisani na svom radnom mestu. Zato MediGroup nudi Paket zdravlja – pogodnost sa različitim olakšicama i prednostima za poslodavce i zaposlene. MediGroup Paket zdravlja pruža jedinstvenu mogućnost za prevenciju i lečenje zdravstvenih problema zaposlenih, što dugoročno pozitivno utiče na razvoj poslovanja preduzeća.

Paketa zdravlja obuhvata:

- Skrininzi za prevenciju i rano otkrivanje najčešćih oboljenja;
- Stručni saveti za zdrave stilove života;
- Unapređenje opšteg zdravstvenog stanja.

Pored sveobuhvatnih zdravstvenih procedura, u okviru MediGroup Paketa zdravlja naši medicinski stručnjaci dodatno vrše i kontinuiran uvid u zdravlje zaposlenih. Naši lekari tokom cele godine brinu pojedinačno o svakom članu vašeg radnog tima.

Prednosti paketa zdravlja:

- Manja odsustvovanja sa posla usled bolovanja;
- Veća produktivnost na radnom mestu;
- Opšte zadovoljstvo zaposlenih;
- Poboljšanje učinka HR sektora;
- Ušteda budžeta.

Paket zdravlja, pored bazične zaštite zdravstvenog stanja vaših zaposlenih, nudi i niz povoljnosti koji posredno mogu poboljšati radnu produktivnost i motivaciju kako menadžmenta, tako i zaposlenih.

Dodatne benefite predstavljaju edukativne radionice:

- Radionice za odvikavanje od pušenja, koje direktno pozitivno utiču na produktivnost zaposlenih, budući da se ukidanjem ove nezdrave navike povećava nivo energije, smanjuje stres i poboljšava sveukupno stanje organizma;
- Zdravstvene radionice, posebno kreirane prema potrebama kompanija, a koje imaju za cilj da edukuju HR službu o najčešćim oboljenjima koja uzrokuju bolovanja i o načinima prevencije istih.

O MediGroup-u

Sa preko 900 stalno zaposlenih i 950 konsultanata iz zemlje i inostranstva, uz najbolje timove medicinskih stručnjaka iz više od 40 različitih medicinskih oblasti, koji se u svakom trenutku trude da odgovore na sve zahteve pacijenata, MediGroup predstavlja jedini zaokruženi zdravstveni sistem u Srbiji i regionu.

Korisnicima MediGroup zdravstvenog sistema na raspolaganju je 9 domova zdravlja, 7 u Beogradu i 2 u Novom Sadu, Opšta bolnica i tri Specijalne bolnice: Specijalna bolnica sa porodilištem Jevremova, Specijalna bolnica za oftalmolgiju Miloš klinika i Specijalna bolnica za dermatovenerologiju Ioanna.

Kontaktirajte nas za više informacija

Prodaja