Laboratorija i pregledi u jednom danu

U MediGroupu u toku jednog dana možete se testirati na COVID-19 i uraditi sve neophodne preglede i dijagnostičke procedure. Pre-COVID Check paketi sa serološkim testom ili antigenskim pored laboratorijskih analiza sadrže i pregled lekara opšte medicine, kao i rendgen pluća.

Više informacija

Rana i sigurna dijagnostika

CT skener pluća uz preciznu softversku Covid 19 analizu.

Zahvaljujući posebnom programu za veštačku inteligenciju RadLogics, omogućena je obrada snimaka dobijenih na skeneru, čime objektivno, bez ljudske subjektivnosti u njihovom čitanju, precizno i sigurno otkriva promene u plućima karakteristične za COVID 19 infekciju.

Skener pluća dostupan je u Opštoj bolnici MediGroup, u Dijagnostičkom centru Slavija, kao i u Domu zdravlja MediGroup Cara Dušana u Novom Sadu.

COVID-19 testovi

Brzi antigenski testovi dostupni su u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Bris se uzima iz nosa i grla i otkriva prisustvo virusa. Rezultat testa je dostupan za sat vremena.

Serološki test na virus COVID 19 podrazmeva test iz krvi i otkriva prisustvo igM/igG antitela u krvi. IgM antitela smatraju se suspektnim na prisustvo akutne infekcije virusom COVID 19, dok IgG tela otkrivaju kasniju fazu infekcije/preležanu infekciju.

Post-Covid praćenje oporavka

Kompleno praćenje oporavka od Covid-19 infekcije. Korisnicima su dostopne laboratorijske analize (IgG antitela, D-dimer, kompletna krvna slika...), specijalistički pregledi pulmologa, kardiologa, fizijatra i drugih lekara specijalista. Možete obaviti preglede srca i krvnih sudova, pluća, ultrazvuk i magnet srca, spirometriju i druge preglede i procedure u skladu sa indikacijama i preporukama lekara.

Dostupni su vam i Post-Covid paketi usluga.

Više informacija

Informacije i zakazivanje