Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja Medigroup Dr Ristić Banovo Brdo nalazi se u ulici Visoka 16 na Čukarici. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi privatni dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo korisnicima pruža najkvalitetnije usluge iz različitih medicinskih specijalnosti.

O Domu zdravlja

MediGroup Dom zdravlja Banovo brdo je drugi po redu otvoreni dom zdravlja u okviru MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Otvoren je u maju 2013. godine, na adresi Visoka 16 i prostire se na površini od 290 m2. U okviru doma zdravlja nalazi se Derma Care centar Ada, MediLab laboratorija, Centar za savetovanje.

Sa lokacijom u na Čukarici, u blizini Crkve svetog Đorđa, Ade Ciganlije, Ada Mol-a, Radničke i Požeške ulice, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Banovog Brda, Vidikovca, Žarkova i drugih naselja na opštini Čukarica. Stanovnici i svi zaposleni u firmama u tom delu Beograda, imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

Lekari i medicinsko osoblje u privatnom Domu zdravlja Banovo Brdo motivisani su da pruže uslugu kakvu gradjani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Radno vreme MediGroup doma zdravlja radnim danima od 08h do 20h, subotom od 08h do 15h, nedelja je neradni dan.

Usluge u domu zdravlja

Dom zdravlja Banovo Brdo pruža usluge iz oblasti opšte medicine, ginekologije, dermatologije i estetske medicine. 

Informacije i zakazivanje pregleda

Lokacija

Do privatnog doma zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze u neposrednoj blizini: 23, 37, 51, 52, 53, 58, 85, 87, 88, E2. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom obezbedjen je parking prostor.

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova