Poliklinika MediGroup Borča

Korisnicima su na raspolaganju usluge iz oblasti Opšte medicine, Dermatovenerologije, Laboratijske i ultrazvučne dijagnostike. Stručni tim iskusnih lekara brine ozdravlju pacijenata i pružaju uslugu kakvu građani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Zakažite Vaš pregled!

O poliklinici MediGroup Borča

Poliklinika MediGroup Borča nalazi se na adresi Brastva i Jedinstva 2 u Borči.

 

Korisnicima su na raspolaganju usluge iz oblasti opšte medicine, dermatovenerologije, laboratijske i ultrazvučne dijagnostike. Stručni tim iskusnih lekara brine o zdravlju pacijenata i pružaju posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu uslugu u svakom pogledu.

 

Radno vreme poliklinike MediGroup u Borči je od 7 do 19 časova radnim danima, subotom od 8 do 13 časova, dok je nedelja neradan dan.

Laboratorija MediGroup Borča

Poliklinika MediGroup Borča u svom sastavu sadrži i laboratoriju u kojoj se obavljaju uzorkovanje i širok spektar analiza iz oblasti imunologije, virusološke, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markeri.

Građanima su dostopne sve vrste analiza krvi, seruma, plazme, kao i analize urina, fecesa i uzoraka drugih telesnih tečnosti.

 

Laboratorija raspolaže savremenom opremom i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata.

MediGroup laboratorije poseduju sve potrebne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije