• medigroup-derma-care-ada-letnja-promotivna-ponuda-mobile-baner

MediGroup Derma Care Ada – Istražite pogodnosti!

Letnja promotivna ponuda u MediGroup Derma Care Adi

Leto je period kada želimo da izgledamo vitko, zategnuto i besprekorno. U MediGroup Derma Care Adi iskoristite letnju promotivnu ponudu i popust na atraktivne tretmane koji će oblikovati vaše telo i učiniti vas spremnim za leto! Iskoristite 30% popusta na Shockwave tretman, a tretman BTL vakuummske pantalone dobijate GRATIS! Promotivni period je produžen do kraja jula.

STORZ Medical Shockwave aparat

Princip rada STORZ Medical Shockwave aparata:

  1. Sonda udarni talas
  2. Sonda vibracioni talas

Rezultati:

  • Smanjenje vidljivosti celulita
  • Smanjenje obima tela
  • Smanjenje vidljivosti strija

Trajanje tretmana: 15 min po regiji (u 2 koraka).

STORZ Medical Shockwave aparat je napredni uređaj koji koristi terapiju udarnim valovima za unapređenje estetike i zdravlja nogu. Ovaj inovativni aparat emitira visokoenergetske akustične valove koji pomažu u smanjenju celulita, zatezanju kože i poboljšanju cirkulacije. Rezultati uključuju glatku, čvršću i zategnutiju kožu, što noge čini estetski privlačnim. Terapija je neinvazivna, bezbolna i omogućava brze i dugotrajne rezultate, čineći STORZ Medical Shockwave aparat idealnim izborom za sve koji žele poboljšati izgled svojih nogu na siguran i efikasan način.

BTL (BioTechLife) vakuumske pantalone

Princip rada BTL vakuumskih pantalona:

  1. Limfna drenaža - oslobađanje viška vode u telu
  2. Opuštanje mišića - nakon treninga

Rezultati:

  • Smanjenje vidljivosti celulita
  • Smanjenje obima tela
  • Ublažavanje bola i napetosti u mišićima

Trajanje tretmana: 30-45 min.

BTL (BioTechLife) vakuumske pantalone predstavljaju inovativnu i efikasnu uslugu za oblikovanje tela i poboljšanje cirkulacije. Ove visokotehnološke pantalone koriste vakuumsku terapiju za stimulaciju limfnog sistema, smanjenje celulita i zatezanje kože. Kroz kombinaciju vakuuma i fizičke aktivnosti, tretman pomaže u ubrzanju metabolizma i sagorevanju masti, što rezultira vitkijim i zategnutijim nogama. BTL vakuumske pantalone su neinvazivne, bezbolne i pružaju brze rezultate.

Ne propustite priliku da iskoristite letnje popuste i osećate se samouvereno u svojoj koži!

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije