MediLab laboratorija Batajnica

Laboratorija MediLab Batajnica nalazi se na adresi Carice Jelene 14, u Batajnici. Laboratorija posluje u okviru MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Građani Batajnice mogu uraditi sve neophodne laboratorijske analize brzo i jednostavno. Korisnici rezultate analiza mogu preuzeti lično ili ih dobiti putem email-a ili poštom.

Laboratorijske analize u laboratoriji Batajnica

U MediLab laboratoriji Batajnica obavljaju se uzorkovanje i različite analize iz oblasti imunologije, virusološke, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markeri. 

Građanima su dostopne sve vrste analiza krvi, seruma, plazme, kao i analize urina, fecesa i uzoraka drugih telesnih tečnosti.

Renomirani Lekari veruju Renomiranim laboratorijama

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom renomiranog švajcarskog proizvođača Roche i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata. MediLab laboratorije poseduju sve neophodne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

Više informacija

Lokacija

Laboratorija MediLab Batajnica se nalazi na adresi Carice Jelene 14, u naselju Batajnica. Laboratorija se nalazi u neposrednoj blizini Doma zdravlja Batajnica. Za korisnike koji dolaze automobilom obezbedjen je parking ispred laboratorije.