MediLab laboratorija Batajnica

Laboratorija MediLab Batajnica nalazi se na adresi Carice Jelene 14, u Batajnici. Laboratorija posluje u okviru MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Građani Batajnice mogu uraditi sve neophodne laboratorijske analize brzo i jednostavno. Korisnici rezultate analiza mogu preuzeti lično ili ih dobiti putem email-a ili poštom.

Laboratorijske analize u laboratoriji Batajnica

U MediLab laboratoriji Batajnica obavljaju se uzorkovanje i različite analize iz oblasti imunologije, virusološke, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markeri. 

Građanima su dostopne sve vrste analiza krvi, seruma, plazme, kao i analize urina, fecesa i uzoraka drugih telesnih tečnosti.

Paketi laboratorijskih analiza

MediGroup je spremio posebne pakete laboratorijskih analiza.

Preventivni paket

Kks, Glukoza, Holesterol, HDL, LDL, Index arteroskleroze, Trigliceridi, AST, ALT, GGT, Vađenje krvi 
1720 rsd

Prošireni preventivni paket

Kks, Sedimentacija, Holesterol, HDL, LDL, Index arteroskleroze, Trigliceridi, Glukoza, Urea, Kreatinin, Mokraćna kiselina, AST, ALT, GGT, Kalijum, Natrijum, Hloridi, Vađenje krvi 
2800 rsd

Junior paket

Kks, Crp, Vađenje krvi
1180 rsd

Junior paket plus

Kks, Crp, Urin, Vađenje krvi 
1450 rsd

Štitna žlezda

TSH, T3, T4
1990 rsd

Prostata

PSA, fPSA, Vađenje krvi, Index FREE PSA/PSA
2210 rsd

Renomirani Lekari veruju Renomiranim laboratorijama

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom renomiranog švajcarskog proizvođača Roche i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata. MediLab laboratorije poseduju sve neophodne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

Više informacija

Lokacija

Laboratorija MediLab Batajnica se nalazi na adresi Carice Jelene 14, u naselju Batajnica. Laboratorija se nalazi u neposrednoj blizini Doma zdravlja Batajnica. Za korisnike koji dolaze automobilom obezbedjen je parking ispred laboratorije.