MediLab laboratorija Trgovačka

Laboratorija MediLab Trgovačka posluje u okviru privatnog zdravstvenog sistema MediGroup. Laboratorija se nalazi u Žarkovu, na adresi Trgovačka 15. Građani Žarkova i okolnih naselja mogu uraditi sve neophodne laboratorijske analize brzo i jednostavno. Rezultati laboratorijskih analiza korisnicima stižu putem email-a ili poštom, a mogu se i preuzeti lično.

Laboratorijske analize

U laboratoriji MediLab Trgovačka obavljaju se uzorkovanje i različite analize iz oblasti imunologije, virusološke serologije, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markera.

Građanima Žarkova i okoline dostopne su sve vrste analiza krvi, seruma, plazme, kao i analize urina, fecesa i uzoraka drugih telesnih tečnosti.

Renomirani lekari veruju renomiranim laboratorijama

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom renomiranog švajcarskog proizvođača Roche i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata. MediLab laboratorije poseduju sve potrebne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

Više informacija