22. JUN 2020.

Prof. dr Omer Devaja 1. jula u Opštoj bolnici MediGroup

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će prof. dr Omer Devaja, specijalista ginekologije i akušerstva, obavljati preglede i konsultacije 01.07.2020. u Opštoj bolnici MediGroup. Prof. dr Omer Devaja je lekar specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista ginekološke onkologije, međunarodno priznati stručnjak sa velikim iskustvom.

Diplomske, magistarske i specijalističke studije završio na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, a doktorske u Velikoj Britaniji. Bogatu profesionalnu i akademsku karijeru započeo je na Klinici za Operativnu Hirurgiju u Onkološkom Institutu u Sremskoj Kamenici, a više od 30 godina radi na prestižnim klinikama u Velikoj Britaniji.

Laparoskopskim operacijma prof. dr Devaja počeo je da se bavi pre više od 20 godina, a dodatno stručno usavršavanje iz ove hirurške tehnike obavio je u Kvebeku u Kanadi. Pored klasičnih ginekoloških operacija, posebna specijalnost profesora je laparoskopska hirurgija (minimalno invazivna hirurgija) u ginekologiji i ginekološkoj onkologiji. Tokom poslednjih 20 godina izveo je preko 1000 uspešnih laparoskopskih operacija.

medigroup-logo

MediGroup