Sanitetski prevoz pacijenata u Srbiji i inostranstvu

U okviru MediGroup zdravstvenog sistema, posluje i služba zadužena za sanitetski prevoz pacijenata i medicinsko obezbeđenje javnih manifestacija i sportskih dešavanja.

MediGroup stručni tim čine iskusni, stalnozaposleni lekari, lekari opšte medicine, specijalisti urgentne medicine, anesteziologije i kardiologije; medicinski tehničari i profesionalni vozači specijalizovani za sanitetski prevoz pacijenata u zemlji i u inostranstvu.

Služba sanitetskog prevoz MediGroup poseduje veliko iskustvo u prevozu traumatizovanih, polupokretnih i nepokretnih pacijenata, transportu pacijenata koji zahtevaju prevoz u ležećem položaju, prevozu invalida. Služba obezbeđuje i prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće do zdravstvene ustanove, uz mogućnost čekanja i povratka pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

MediGroup pruža usluge transporta pacijenata u Beogradu, kao i na teritoriji cele Srbije. Transport pacijenata u inostranstvu obavlja se sanitetskim vozilom ili uz avionski prevoz pacijenata, uz adekvatnu medicinsku pratnju tokom transporta, kao i od aerodroma do ustanove.

U zavisnosti od procene rizika, usluga se može obaviti sa ili bez angažovanja lekara. MediGroup poseduje 3 potpuno opremljena sanitetska vozila.