Dijagnostički centar MediGroup Slavija

Dijagnostički centar Slavija se nalazi na Vračaru, u ulici Kneginje Zorke broj 25. Korisnicima su na raspolaganju savremena oprema i tim vrhunskih stručnjaka iz oblasti radiologije.

Vrhunski stručnjaci iz oblasti radiologije

U dijagnostičkom centru Slavija rade visoko kvalifikovano medicinsko osoblje čija reputacija i stručnost garantuju najkvalitetniju dijagnostičku uslugu u optimalnom roku. 

Vrhunski tim radiologa, na čelu sa prof. dr Đorđijem Šaranovićem, na raspolaganju je za konsultacije, savete i preporuke sa ciljem pružanja najbolje medicinske nege našim korisnicima.

Korisnicima je dostupan širok spektar dijagnostičkih usluga: MR, MDCT, mamografija, RTG, ultrazvučni pregledi, EEG, EMNG, ginekološki UZ, EKG, itd. 

Usluge u dijagnostičkom centru Slavija

Magnetna rezonanca

Dijagnostička primena MRI uređaja je široka, a s obzirom da nema štetnog jonizujućeg zračenja, metoda je izbora u dijagnostici i kod dece i trudnica.

CT Skener

CT skener daje vrlo detaljan trodimenzionalni prikaz unutrašnjih organa, a novim CT uređajima pregled čitavog tela izvodi se izuzetno brzo.

Rendgen

Rendgensko snimanje je bezbolan pregled gde redngenski zraci prolaskom kroz telo omogućavaju dobijanje 2D prikaza određenih koštanih struktura ili organa.

Centar za dojku

U okviru Dijagnostičkog centra Slavija otvoren je i visoko specijalizovani Centar za dojku opremljen medicinskom opremom poslednje generacije, koja precizno otkriva rane promene na tkivu dojke.

U Centru za dojku angažovani su stručnjaci iz oblasti dijagnostike dojke, a zahvaljujući njihovoj posvećenosti, stručnosti i iskustvu, kao i mogućnosti da rade na najsavremenijoj tehnološkoj opremi, moguće je na jednom mestu obaviti kompletnu dijagnostiku oboljenja dojke: Ultrazvuk dojke, najsavremeniju digitalnu mamografiju, MR dojki, biopsiju dojke, Microwave ablaciju promena u dojci kao i onkološke konsultacije.