Očna bolnica MediGroup klinika Miloš

Miloš Klinika je organizovana kao Specijalna bolnica za oftalmolgiju i Centar za refraktivnu hirurgiju. Specijalna bolnica za oftalmolgiju nalazi se na Vračaru, u ulici Radoslava Grujića broj 25, a Centar za refraktivnu hirurgiju na Voždovcu, u Bulevaru oslobođenja broj 189.

O očnoj bolnici MediGroup klinika Miloš

U ukupno više od 1700 m2 namenski dizajniranog i izgrađenog prostora bolnice, smeštene su savremeno opremljene ordinacije, kabineti i operacione sale. Miloš klinika poseduje sedam kompletno opremljenih oftalmoloških ordinacija, kabinet za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, 3 operacione sale i dnevnu bolnicu.

 

Najnovija tehnologija i savremeni koncept rada omogućavaju da Miloš klinika svojim rezultatima konkuriše poznatim svetskim ustanovama. O kvalitetu usluga svedoče hiljade zadovoljnih pacijenata, kao i nagrada američke fondacije „Helen Keller“ za lečenje oftalmoloških bolesnika.

 

Stručnjaci Miloš klinike poseduju visoka akademska dostignuća: specijalisti – oftalmolozi, od kojih većina sa doktoratom iz medicinskih nauka; i veliko praktično iskustvo koje se stalno usavršava u svetskim oftalmološkim centrima. Klinika ostvaruje saradnju sa prestižnim ustanovama i gostujućim stručnjacima i iz Evrope i Amerike.

 

Miloš Klinika, vodeća oftalmološka bolnica sa sedištem u Beogradu, od 2014. godine posluje u okviru MediGroup zdravstvenog sistema.

Pogledajte sajt klinike Miloš

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije