MediLab laboratorija Stepe Stepanovića

Laboratorija MediLab Stepe Stepanovića posluje u okviru MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Timočke Divizije 11, u naselju Stepe Stepanovića. Građani opštine Voždovac mogu uraditi sve neophodne laboratorijske analize brzo i jednostavno. Korisnici rezultate analiza mogu preuzeti lično ili ih dobiti putem email-a ili poštom.

Radno vreme laboratorije je radnim danima 07 - 15h, subotom 08 - 12h, nedelja je neradni dan.

Laboratorijske analize u laboratoriji Stepe Stepanovića

U MediLab laboratoriji Stepe Stepanovića obavlja se uzorkovanje i različite analize iz oblasti imunologije, virusološke serologije, bakteriološke i parazitološke serologije, mikrobiologije, citogenetike, patohstologije, kao i tumor markere. Građanima su dostopne sve vrste analiza krvi, seruma, plazme, kao i analize urina, fecesa i uzoraka drugih telesnih tečnosti.

Renomirani lekari veruju Renomiranim laboratorijama

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom renomiranog švajcarskog proizvođača Roche i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata. MediLab laboratorije poseduju sve potrebne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

Više informacija

Lokacija

MediLab Stepe Stepanovića se nalazi na adresi Timočke Divizije 11, u naselju Stepe Stepanovića. Ispred laboratorije se nalazi veći broj parking mesta. U neposrednoj blizini laboratorije nalaze se stanice autobusa 49, 33, 409.