16. AVG 2021.

MediGroup sistem preuzeo Talija laboratorije

MediLab postala najveća mreža laboratorija u Srbiji sa preko 50 lokacija!


Akvizicijom TalijaLab laboratorija, koje posluju na 20 lokacija širom Srbije, MediGroup sistem značajno je proširio svoju MediLab mrežu. Sada MediLab mreža obuhvata više od 50 laboratorija širom zemlje, a pored proširenih kapaciteta, pojačan je i stručni kadar. Pacijentima će laboratorije biti dostupne na novim lokacijama u Beogradu, Kovačici, Srbobranu, Kovinu, Topoli, Novoj Pazovi, Kuršumliji, Trsteniku, Kraljevu, Svilajncu, Nišu i Pirotu.

Direktor strategije i razvoja MediGroup sistema Mihailo Obućina, istakao je da je osnovni cilj ove akvizicije širenje mreže MediLab lokacija i povećanje dostupnosti laboratorijskih usluga

MediGroup je akvizicijom Talije postao laboratorija broj 1 u Srbiji, čime je realizovan jedan od strateških ciljeva kompanije i zauzeta liderska pozicija u svim segmentima zdravstvene zaštite. Naš fokus ostaje na daljem razvoju MediLab laboratorija, a sve sa ciljem pružanja najkvalitetnije i sveobuhvatne usluge našim korisnicima. Drago nam je što ćemo sa novim kolegama zajedno i timski nastaviti da gradimo put uspeha i siguran sam da smo pronašli dobrog partnera na tom putu, izjavio je direktor strategije i razvoja.“

Vlasnica TalijaLab-a Dušanka Petrović, izjavila je da je izuzetno ponosna na realizovano partnerstvo sa MediGroup sistemom.

„Naše laboratorije su pripajanjem MediLab laboratorijama dobile potvrdu kvaliteta, a naš trud i rad tokom proteklih sedam godina je sada prepoznat i nagrađen. Verujemo da će ovo partnerstvo doneti nove zajedničke rezultate u poslovanju, ali i još veći broj zadovoljnih korisnika“, istakla je Petrović.

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata. Laboratorije poseduju sve potrebne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

medigroup-logo

MediGroup