26. JAN 2023.

U MediGroup porodilištu rođena 5000. beba

U godini u kojoj će proslaviti deceniju poslovanja, najveći privatni zdravstveni sistem ima dodatnih razloga za slavlje – u MediGroup porodilištu rođena je 5000. beba. Andrej i njegova mama Anela osećaju se odlično, porođaj je protekao u najboljem redu, a beba je ocenjena najvišom ocenom, kako je istakla dr Marija Stanojević, koja je vodila porođaj. Kao znak pažnje, MediGroup sistem će im pokloniti pakete pregleda za prvu godinu bebinog života.

„Čitav tim našeg MediGroup porodilišta je svakoj mami posebno posvećen, i negujemo individualni pristup, kako bismo učinili da se osećaju sigurno i udobno u ovim najvažnijim trenucima. Nekoliko hiljada porodica i 5000 rođenih beba su jedinstvena potvrda da nas budući roditelji prepoznaju kao porodilište u kom će pronaći stručnost, podršku i razumevanje“ – izjavila je dr Stanojević.

Od osnivanja, MediGroup porodilište je simbol jedne od najboljih privatnih ginekoloških i akušerskih praksi, kao i vrhunske pedijatrijske ekspertize u prvim danima novorođenčeta. Prema rečima dr Slavena Nedeljkovića, načelnika ginekologije i akušerstva, poverenje je najbolji pokazatelj kvaliteta koji ova ustanova neguje.

„Ponosni smo na 5000 beba, njihove mame i porodice koje nam ukazuju poverenje već 10 godina. Zahvaljujući njima i našem posvećenom timu danas beležimo ovakve rezultate. Budućim majkama u našem porodilištu obezbeđena epidural analgezija, intenzivan medicinski nadzor mame i bebe, kao i prisustvo neonatologa tokom svakog porođaja. Uz praćenje najsavremenijih trendova u medicini, nastojimo da uslove u našem porodilištu prilagodimo individualnim potrebama mama i beba, i najvažnije nam je da se uvek osećaju bezbedno i sigurno. Značajan jubilej koji proslavljamo nam je inspiracija da nastavimo da opravdavamo ukazano poverenje i ostanemo preporuka naših pacijenata“, istakao je dr Nedeljković.

Nakon devet meseci iščekivanja, mama Anela kaže da se oseća divno i primećuje da je njen Andrej odmah nakon rođenja postao „zvezda“ porodilišta u kom je rođen kao 5000. beba.

„Čim sam ostala trudna, želela sam da moje iskustvo porođaja bude prirodno uz epidural, a sad mi se ta želja ostvarila. Porođaj je prošao odlično i potpuno je novo iskustvo koje će mi ostati u prelepom sećanju. Pre trudnoće, mnoge sistematske i specijalističke preglede sam obavljala u MediGroup sistemu, te sam vođena iskustvom dobre prakse i u ginekologiji, odlučila da ću i trudnoću prepustiti rukama iskusnih specijalista ginekologije i akušerstva. U to nisam imala sumnje! Školice roditeljstva poput „Svet mama” i edukativne radionice stručnjaka iz MediGroup sistema su mi pomogle da shvatim šta se dešava tokom tih devet meseci i približile realnu sliku o tome šta nas očekuje tokom samog porođaja. Poverenje se stiče godinama, tako sam i odlučila da bez sumnje ovaj divan trenutak donošenja novog života poverim profesionalcima iz MediGroup porodilišta“ – izjavila je Anela Džuteski.

Tim vrhunskih stručnjaka, najsavremenija medicinska oprema, udobnost i sveobuhvatna briga za mame i bebe osnovne su odlike MediGroup porodilišta, najvećeg privatnog porodilišta u Srbiji. Opremljeno je modernim porođajnim salama, operacionom salom, jedinicom intenzivne nege i neonatološkom jedinicom, dok o svakoj mami i bebi brine tim lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i nekoliko medicinskih sestara i babica – 24 sata dnevno, tokom čitavog boravka u porodilištu.

medigroup-logo

MediGroup