MediGroup poliklinika Smederevo

MediGroup poliklinika Smederevo nalazi se u ulici Mome Ardelića 3. Korisnicima su na raspolaganju lekari iz oblasti Opšte i Interne medicine, Dermatologije, kao i najsavremenija Laboratorija.

MediGroup Smederevo

Poliklinika Smederevo otvorena je 10.01.2022. godine i posluje u okviru MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu.

Građanima Smedereva na raspolaganju su lekari opšte medicine i specijalisti iz oblasti dermatovenerologije, interne medicine i psihijatrije, a mogu se uraditi i ultrazvučni pregledi abdomena i štitne žlezde, kao i sistematski pregledi.

U okviru Poliklinike se nalazi MediLab laboratorija, opremljena najsavremenijom opremom, koja vrši širok spektar laboratorijskih analiza.

MediGroup Poliklinika Smederevo nalazi se u ulici Mome Ardelića 3, u potpuno novom prostoru namenski napravljenom za potrebe ove zdravstvene ustanove.

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 07:00 - 19:00h
subota: 08:00 - 13:00h
nedelja: neradan dan

Informacije i zakazivanje

Pregledi po promotivnim cenama

Proverite svoje zdravlje i zakažite preglede po promotivnim cenama u MediGroup poliklinici Smederevo.

• Ultrazvučni pregled abdomena
Ultrazvučni pregledi abdomena po promotivnoj ceni od 2.900 rsd. Bez gužve i čekanja.

Ultrazvučni pregled abdomena je efikasna, bezbolna i bezbedna dijagnostička metoda u otkrivanju i praćenju različitih oboljenja organa trbuha: jetre, slezine, pankreasa, žučnog sistema...