Međunarodni pacijenti

Za potrebe svih pacijenata koji su na privremenom ili stalnom boravku u Srbiji a građani su drugih država, Dom zdravlja Jedro i Opšta bolnica Medigroup pružaju neophodne zdravstvene usluge.

Za sve naše gradjane koji su sa privremenim ili stalnim boravkom u inostranstvu Medigroup Bolnica i Dom zdravlja Jedro pružaju primarne i sekundarne zdravstvene usluge po najvećim standardima i veoma konkurentnim uslovima.

Za sve vas koji ste građani drugih država i želite da obavite intervenciju unutar Opšte bolnice MediGroup i Doma zdravlja Jedro sa našim svetski priznatim stručnjacima pripremićemo za vas najadekvatniji aranžman.

Ukoliko imate potrebe da kontinuirano budete korisnici naših usluga pripremićemo za vas posebne pakete.

Naša politika kvaliteta poseduje najvazniji TUV sertifikat kao garanciju naših visokih internacionalnih standarda.

U našem okruženju ćemo se potruditi da vam izadjemo u susret bez obzira na to odakle dolazite i koji jezik govorite jer želimo da u potpunosti i uvek razumemo vaše potrebe i unapredimo kvalitet vaših života.

Bilo da imate potrebe za klasičnim pregledom, laboratorijskim nalazima, dijagnostičkim pregledom, neko urgentno stanje, želite kontinuirano praćenje vašeg zdravlja ili morate da obavite neku specijalističku intervenciju mi izlazimo u susret vašim zahtevima.

Medigroup i Dom zdravlja Jedro prihvataju kartice svih velikih zdravstvenih osiguranja.

Za više informacija o THS-u kliknite ovde.
Za više informacija o porodilištu kliknite ovde.
Za više informacija o hirurgiji kliknite ovde.
Za više informacija o sistematskim pregledima kliknite ovde.
Za više informacija o medicini rada kliknite ovde.

Informacije i zakazivanje