Ultrazvučna i laboratorijska dijagnostika po promotivnim cenama

Za očuvanje zdravlja, od presudne važnosti su redovni preventivni pregledi, a savremene dijagnostičke metode omogućavaju da se tokom pregleda prepoznaju najrazličitije promene u organizmu. Na taj način, moguće je pravovremeno otkrivanje stanja, što povoljno utiče na adekvatno određivanje terapije i uspešno izlečenje.

Ultrazvučni pregled abdomena
3.300 rsd
Pri pregledu se posmatraju jetra, žučna kesica, pankreas, slezina, trbušni deo aorte, bubrezi, nadbubrežne žlezde, mokraćna bešika, kao i prostata kod muškaraca.
Promo cena do 15. jula

Opšti laboratorijski panel
2.600 rsd
Ispituje se kompletna krvna slika i sedimentacija, podrazumeva biohemijski pregled sedimenta urina, kao i osnovnih biohemijskih parametara.
Promotivna cena do 15. jula

Ultrazvuk dojke
3.300 rsd
Putem ultrazvuka mogu se uočiti patološke promene dojke, odrediti lokalizacija promene, veličina i oblik, kao i njena konzistencija.
Promo cena do 15. jula

Laboratorijska panel analiza za žene
3.700 rsd
Namenjena prvenstveno za praćenje hormonskog statusa, obuhvata sledeće hormone: FSH, LH, Estradiol, Tststeron, Prolaktin i Progesteron.
Promo cena do 15. jula

Ultrazvuk štitaste žlezde
3.300 rsd
Pri pregledu se posmatra štitasta žlezda, njen oblik, morfologija, veličina i struktura vrata, a na nalazu se istovremeno opisuju i paraštitaste žlezde i limfne žlezde regija vrata.
Promo cena do 15. jula

Laboratorijska panel analiza štitaste žlezde
1.800 rsd
Ispituje se stanje i funkcija štitne žlezde, pomoću sledećih parametara: TSH, FT4, ANTI – TPO, koji predstavljaju skrining za pravovremenu dijagnostiku i terapiju.
Promo cena do 15. jula


U susret 10. rođendanu MediGroup sistema, osluškujemo potrebe naših korisnika i oblikovali smo pogodnosti koje jednostavno i efikasno mogu da doprinesu proceni vašeg celokupnog zdravstvenog stanja – ultrazvučne preglede i laboratorijske analize.

Iskoristite promotivni period do 15. jula u MediGroup Domovima zdravlja u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, poliklinikama u Zemunu i Borči, kao i svim Medilab i Konzilijum laboratorijama.

*Redovni popusti se ne obračunavaju na promotivne cene.
*Cena se odnosi na pojedinačni pregled.
*Promotivne cene važe u MediGroup domovima zdravlja, Konzilijum i MediLab laboratorijama.