Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš klinika

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš klinika osnovana je u Beogradu 1999. godine. Miloš Klinika je organizovana kao Specijalna bolnica za oftalmolgiju i Centar za refraktivnu hirurgiju. Specijalna bolnica za oftalmolgiju nalazi se na Vračaru, u ulici Radoslava Grujića broj 25, a Centar za refraktivnu hirurgiju na Voždovcu, u Bulevaru oslobođenja broj 189.

O Miloš klinici

U ukupno više od 1700 m2 namenski dizajniranog i izgrađenog prostora bolnice, smeštene su savremeno opremljene ordinacije, kabineti i operacione sale. Miloš klinika poseduje sedam kompletno opremljenih oftalmoloških ordinacija, kabinet za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, 3 operacione sale i dnevnu bolnicu. 

Najnovija tehnologija i savremeni koncept rada omogućavaju da Miloš klinika svojim rezultatima konkuriše poznatim svetskim ustanovama. O kvalitetu usluga svedoče hiljade zadovoljnih pacijenata, kao i nagrada američke fondacije "Helen Keller" za lečenje oftalmoloških bolesnika.

Stručnjaci Miloš klinike poseduju visoka akademska dostignuća: specijalisti – oftalmolozi, od kojih većina sa doktoratom iz medicinskih nauka; i veliko praktično iskustvo koje se stalno usavršava u svetskim oftalmološkim centrima. Klinika ostvaruje saradnju sa prestižnim ustanovama i gostujućim stručnjacima i iz Evrope i Amerike.

Miloš Klinika, vodeća oftalmološka bolnica sa sedištem u Beogradu, od 2014. godine posluje u okviru MediGroup zdravstvene platforme. 

Sajt Miloš klinike

Informacije i zakazivanje pregleda

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova

Derma care Ada