Međunarodni pacijenti

Za potrebe svih pacijenata koji su na privremenom ili stalnom boravku u Srbiji, a građani su drugih država, Domovi zdravlja MediGroupi Opšta bolnica MediGroup pružaju neophodne zdravstvene usluge.

Za sve naše građane koji su sa privremenim ili stalnim boravkom u inostranstvu Opšta bolnica MediGroup i Domovi zdravlja MediGroup pružaju primarne i sekundarne zdravstvene usluge po najvišim standardima i veoma konkurentnim uslovima.

Za sve vas koji ste građani drugih država i želite da obavite intervenciju unutar Opšta bolnica MediGroup i Domovi zdravlja MediGroup sa našim svetski priznatim stručnjacima, pripremićemo za vas najadekvatniji aranžman.

Ukoliko imate potrebe da kontinuirano budete korisnici naših usluga pripremićemo za vas posebne pakete.

Naša politika kvaliteta poseduje najvažniji TUV sertifikat kao garanciju naših visokih internacionalnih standarda.

U našem okruženju ćemo se potruditi da vam izađemo u susret bez obzira na to odakle dolazite i koji jezik govorite jer želimo da u potpunosti i uvek razumemo vaše potrebe i unapredimo kvalitet vaših života.

Bilo da imate potrebe za klasičnim pregledom, laboratorijskim nalazima, dijagnostičkim pregledom, neko urgentno stanje, želite kontinuirano praćenje vašeg zdravlja ili morate da obavite neku specijalističku intervenciju mi izlazimo u susret vašim zahtevima.

MediGroup zdravstveni sistem prihvata kartice svih velikih zdravstvenih osiguranja.

Saznajte informacija o potupunom zdravstvenom skriningu.
Na sledećoj strani pročitajte više o porodilištu opšte bolnice MediGroup.
Informišite se o našim sistematskim pregledima.