dom-zdravlja-dr-cvjetkovic

Dom zdravlja MediGroup Balzakova

U domu zdravlja MediGroup Balzakova možete obaviti preglede iz sledećih medicinskih specijalnosti: Opšta medicina, Ginekologija, Pedijatrija, Fizikalna medicina, ORL, Oftalmologija, Interna medicina, Psihologija, Sportska medicina, Medicina rada, Radiologija (ultrazvučna dijagnostika).

O Domu zdravlja MediGroup Balzakova

Dom zdravlja MediGroup Balzakova je prvi privatni dom zdravlja u Novom Sadu i na teritoriji Vojvodine.  Od 2017. godine posluje u okviru MediGroup zdravstvenog sistema, a svoju dugu tradiciju u privatnom zdravstvu je stekao pod imenom Dom zdravlja Dr Cvjetković.

 

Korisnicima u MediGroup Domu zdravlja MediGroup Balzakova dostupan je tim lekara i konsultanata iz sledećih oblasti medicine: opšta medicina, ginekologija, pedijatrija, fizikalna medicina, ORL, oftalmologija, interna medicina, psihologija, sportska medicina, medicina rada, radiologija (ultrazvučna dijagnostika).

 

Sa lokacijom u širem centru Novog Sada, u blizini Bulevara Evrope, Bulevara Oslobođenja i Bulevara Cara Lazara, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Novog Sada. Stanovnici i svi zaposleni u firmama u tom delu grada, imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja MediGroup Balzakova pružaju posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu uslugu.

Usluge u Domu zdravlja MediGroup Balzakova

U Domu zdravlja MediGroup Balzakova, pored mogućnosti obavljanja svih subspecijalističkih pregleda iz oblasti interne medicine (kardiologije, pulmologije, endokrinologije, gastroenterologije, hematologije, reumatologije) moguće je obaviti i sledeće usluge:

Sve laboratorijske analize, kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku, kompletnu fizikalnu terapiju, kompletnu uslugu medicine rada (uključujući izdavanje različitih vrsta lekarskih uverenja: vozači amateri i profesionalci, vlasnici oružja amateri i profesionalci, upis u srednje škole i fakultete, ..), usluge iz oblasti sportske medicine (pregledi za rekreativce i profesionalce), psihološku analizu i psihološka testiranja dece i odraslih, različite vrste individualnih i kolektivnih sistematskih pregleda, pedijatrija sa uslugama subspecijaliste za poremećaje ishrane dece i odraslih.

Radno vreme

Radno vreme Doma zdravlja MediGroup Balzakova je radnim danima od 7 do 21 čas, subotom od 8 do 16 časovanedelja je neradni dan.

Lokacija

Dom zdravlja MediGroup Balzakova nalazi se na adresi Balzakova 44, u naselju Liman. Do doma zdravlja MediGroup Balzakova se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze u neposrednoj blizini 4, 7b, 11a. Za korisnike koji dolaze automobilom postoji parking prostor koji se nalazi u blizini zgrade bolnice.

Galerija slika

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije