Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana

Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana se nalazi u Novom Sadu, u Adamovićevom naselju, na adresi Cara Dušana 26. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi privatni Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana korisnicima pruža najkvalitetnije usluge iz različitih medicinskih specijalnosti.

Zakažite Vaš pregled!

O domu zdravlja MediGroup Cara Dušana

Doma zdravlja MediGroup Cara Dušana je prva ustanova primarne zdravstvene zaštite u Srbiji u čijem sklopu se nalazi i dijagnostički centar, u kome korisnici imaju na raspolaganju svu potrebnu dijagnostiku: magnetnu rezonancu, skener, rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku.

 

Novosađani su u prilici da u jednoj zdravstvenoj ustanovi za jedan dan, na jednom mestu, obave sve potrebne dijagnostičke procedure i specijalističke preglede. Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja MediGroup Cara Dušana pružaju posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu uslugu u svakom pogledu.

Radno vreme

Radno vreme Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana je radnim danima od 7:00 do 21:00 časova i subotom od 8 do 16 časova, nedelja je neradni dan.

Lokacija

Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana nalazi se u Novom Sadu u Adamovićem naselju, na adresi Cara Dušana 26. Do doma zdravlja se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze u neposrednoj blizini 9 i 11a. U blizini zgrade doma zdravlja nalazi se parking prostor.

Galerija slika

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije

Zakažite Vaš pregled!