MediGroup Dom zdravlja dr Cvjetković

MediGroup Dom zdravlja dr Cvjetković je prvi privatni dom zdravlja na teritoriji Novog Sada i Vojvodine. Dom zdravlja dr Cvjetković nalazi se na adresi Balzakova 44 i prostire se na površini od 800m2 i sadrži 18 ordinacija.

O Domu zdravlja dr Cvjetković

Dom zdravlja dr Cvjetković ima dugu tradiciju u privatnom zdravstvu. Dr Cvjetković je prvi privatni dom zdravlja u Novom Sadu i na teritoriji Vojvodine. Od 2017. godine. posluje u okviru MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu.

Korisnicima u MediGroup Domu zdravlja Dr Cvjetković dostupan je tim lekara i konsultanata iz sledećih oblasti medicine: opšta medicina, ginekologija, pedijatrija, fizikalna medicina, ORL, oftalmologija, interna medicina, psihologija, sportska medicina, medicina rada, radiologija (ultrazvučna dijagnostika).

Sa lokacijom u širem centru Novog Sada, u blizini Bulevara Evrope, Bulevara Oslobođenja i Bulevara Cara Lazara, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Novog Sada. Stanovnici i svi zaposleni u firmama u tom delu grada, imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja Dr Cvjetković motivisani su da pruže uslugu kakvu gradjani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Usluge u Domu zdravlja Dr Cvjetković

U Domu zdravlja Dr Cvjetković, pored mogućnosti obavljanja svih subspecijalističkih pregleda iz oblasti interne medicine (kardiologije, pulmologije, endokrinologije, gastroenterologije, hematologije, reumatologije) moguće je obaviti i sledeće usluge: sve laboratorijske analize, kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku, kompletnu fizikalnu terapiju, kompletnu uslugu medicine rada (uključujući izdavanje različitih vrsta lekarskih uverenja: vozači amateri i profesionalci, vlasnici oružja amateri i profesionalci, upis u srednje škole i fakultete, ..), usluge iz oblasti sportske medicine (pregledi za rekreativce i profesionalce), psihološku analizu i psihološka testiranja dece i odraslih, različite vrste individualnih i kolektivnih sistematskih pregleda, pedijatrija sa uslugama subspecijaliste za poremećaje ishrane dece i odraslih.

Radno vreme

Radno vreme Doma zdravlja dr Cvjetković je radnim danima od 06h do 22h, i subotom od 08h do 20h, dok je nedelja neradna.
Radno vreme laboratorije je radnim danima i subotom od 07h do 14h, dok je nedelja neradna.

Informacije i zakazivanje pregleda

Lokacija

Dom zdravlja dr Cvjetković nalazi se na adresi Balzakova 44, u naselju Liman. Do doma zdravlja dr Cvjetković se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze u neposrednoj blizini 4, 7b, 11a. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom postoji parking prostor koji se nalazi u blizini zgrade bolnice.

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Dr Ristic Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorcol

Dom zdravlja MediGroup Kalenic

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristic Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristic Banovo Brdo

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova

Specijalna bolnica za dermatovenerologiju Ioanna