Dom zdravlja MediGroup Kalča Niš

Pacijentima su dostupni specijalistički pregledi i druge usluge iz oblasti: Interne medicine, Kardiologije, Pulmologije, Pedijatrije, Urologije, Radiologije, Dermatologije, Otorinoralingologije, Fizikalne medicine, Ginekologije, Oftalmologije, Neuropsihijatrije, Medicine rada, Psihologije, Opšte medicine i Stomatologije.

Zakažite Vaš pregled!

O domu zdravlja MediGroup Kalča

Dom zdravlja MediGroup Kalča Niš je otvoren 2022. godine, a opremljen je najsavremenijom laboratorijom i dijagnostičkim centrom, kao i medicinskom opremom najnovije generacije. O zdravlju građana Niša posvećeno brinu vrhunski stručnjaci – lekari i medicinsko osoblje, a na raspolaganju su im mnogobrojne dijagnostičke procedure i specijalistički pregledi. Dostupna je kompletna radiološka dijagnostika: magnetna rezonanca, CT skener, ultrazvučna i rendgen dijagnostika.

 

Istovremeno, pacijentima su dostupni specijalistički pregledi i druge usluge iz sledećih oblasti: interna medicina, kardiologija, pulmologija, pedijatrija, urologija, radiologija, dermatologija, otorinoralingologija, fizikalne medicina, ginekologija, oftalmologija, neuropsihijatrija, medicina rada, psihologija, opšta medicina i stomatologija.

Radno vreme

Radno vreme Dom zdravlja MediGroup Kalča Niš je radnim danima od 7:30 do 21 čas i subotom od 8 do 16 časova, nedelja je neradni dan.

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije

Zakažite Vaš pregled!