Opšta bolnica MediGroup

Opšta bolnica MediGroup počela je sa radom u decembru 2013, kao deo MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Opšta bolnica MediGroup se nalazi u ulici Milutina Milankovića br. 3 na Novom Beogradu u objektu koji je urađen prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove i koji se prostire se na 6000 m2. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi bolnica korisnicima pruža najkvalitetnije medicinske usluge i zauzima lidersko mesto u Srbiji.

U okviru bolnice nalazi se moderno opremljena, akreditovana laboratorija sa preko 850 analiza, dijagnostički centar sa najsavremenijom opremom, poliklinika sa dnevnom bolnicom, hirurgija sa najzastupljenijim hirurškim granama, kao i najveće privatno porodilište u Srbiji sa neonatološkom jedinicom opremljenom najsavremenijom tehnologijom. Sa 4 operacione sale, 2 sale za porođaj, 2 endoskopske i 1 angio salom i više od 70 postelja, Opšta bolnica MediGroup je najveća privatna bolnica u Srbiji.

Opšta bolnica MediGroup poseduje vrhunsku medicinsku opremu među kojom je: MRI Magnetna rezonanca snage 1.5T, MRI Magnetna rezonanca snage 3 T, MSCT 128 Multislajsni skener, Digitalni rendgen - Ultimax RG, više od 14 ultrazvučnih aparata, 4 Ultrazvuka 4D.

Sve sobe i apartmani su klimatizovani i poseduju sopstvena kupatila. U svakoj od soba se nalazi TV prijemnik, kao i besplatan pristup internetu. Ishrana je restoranska, a uz saglasnost nadležnog lekara i odgovarajuću preporuku nutricioniste, pacijentima se pruža mogućnost odabira menija.

Radno vreme

Opšta bolnica MediGroup radi 24h dnevno, 365 dana u godini. 

Informacije i zakazivanje pregleda

Poliklinika Opšte bolnice MediGroup

Polikliniku Opšte bolnice MediGroup čini 20 ordinacija u kojima se tokom cele godine vrše pregledi iz oblasti: interne medicine, ginekologije, hirurgije, urologije, ortopedije, pedijatrije, ORL, neurologije, psihologije, dermatologije, oftalmologije, reumatologije, endokrinologije, gastroenterologije, fizikalne medicine i fizikalne terapije.

Više informacija

Porodilište Opšte bolnice MediGroup

Privatno porodilište Opšte Bolnice MediGroup opremljeno je modernim porođajnim salama, operacionom salom za izvođenje carskih rezova, jedinicom intenzivne nege i neonatološkom jedinicom. Svaka porodilja na raspolaganju ima ličnog lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i više medicinskih sestara i babica, koji brinu o njoj 24 sata dnevno, sve vreme njenog boravka u porodilištu.

Više informacija

Odeljenje Hirurgije

Odeljenje opšte hirurgije MediGroup sa svojih osam centara: za grudnu, digestivnu, barijatrisku, vaskularnu, spinalnu, orl, ortopedsku i urološku hirurgiju, jedna je od najvažnijih karika u pružanju sveobuhvatnih zdravstvenih usluga korisnicima. Uz hiruško odeljenje pacijentima na raspolaganju su i usluge poluintenzivne i intenzivne nege, kao i dva jednokrevetna i četiri dvokrevetna apartmana.

Više informacija

Neurohirurgija

Opšta bolnica Medigroup iz oblasti neurohirurgije pruža najsavremenije operativne usluge. Prvenstveno u vidu minimalno invazivne spinalne hirurgije gde se izdvajaju kompletno endoskopske operacije degenerativnih oboljenja kičme (svih oblika diskus hernije i stenoze kičmenog kanala) i mikrohirurške tubularne operacije kičme.

Više informacija

Odeljenje ginekologije i akušerstva

Služba ginekologije i akušerstva organizovana je da pruži savremenu preventivu, dijagnostiku i lečenje ginekoloških oboljenja konzervativnim i hirurškim putem, kao i da pruži savremeno planiranje i vođenje fizioloških i patoloških trudnoća uz vaginalni ili porođaj carskim rezom.

Više informacija

Urologija

Služba Urologije Opšte bolnice Medigroup bavi se savremenom dijagnostikom i lečenjem oboljenja organa urinarnog trakta kod muškaraca i žena (bubrega, mokraćne bešike, uretre), kao i muškom genitalnom hirurgijom (prostata, penis i testisi). U svakodnevnoj praksi služba urologije se najčešće se bavi oboljenjima prostate (benigna uvećanja, maligni tumori, infekcije), kalkulusima bubrega, uretera i mokraćne bešike, urogenitalnim infekcijama, poremećajima mokrenja kod žena i muškaraca, tumorima bubrega, mokraćne bešike, muškom neplodnošću i impotencijom, kao i genitalnom hirurgijom.

Više informacija

Dečija medicina

Služba Pedijatrije je zajedno sa Službom dečje hirurgije pružaju sveobuhvatne usluge iz oblasti Dečje medicine. 

U Službi pedijatrije MediGroup se leče deca od rođenja do uzrasta od 18 godina, ali i odrasle osobe sa urođenim anomalijama i oboljenjima, kao i trudnice sa problemima u zdravlju ploda (fetalna medicina).

Odeljenje dečje hirurgije pruža usluge u oblasti opšte dečije hirurgije, lečenja uroloških i ortopedskih bolesti, bolesti glave i vrata, bolesti grudnog koša, bolesti iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije dečjeg uzrasta. 

Odeljenje interne medicine

Odeljenje interne medicine se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesnika sa internističkim bolestima. Sastoji se iz bolničkog dela namenjenog ležećim bolesnicima i polikliničkog dela za ambulantne bolesnike. Na internom odeljenju se pružaju usluge iz svih oblasti uže specijalnosti interne medicine kao što su kardiologija, endokrinologija, hematologija, pulmologija, gastroeneterologija, nefrologija, reumatologija i onkologija.

Više informacija

Informacije i zakazivanje pregleda

Lokacija

Do Opšte bolnice MediGroup se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja - tramvaji 7, 9, 11, 13 i autobusi 60, 95. U neposrednoj blizini se nalazi stajalište autobusa 67 i 94 u Bulevaru antifašističke borbe. U blizini bolnice se nalazi i železnička stanica Novi Beograd. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom obezbedjen je parking prostor koji se nalazi iza zgrade bolnice.

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Dom zdravlja MediGroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja MediGroup Bulevar

Dom zdravlja Jedro

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske Komune

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvijetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova