Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana

Doma zdravlja MediGroup Cara Dušana nalazi se u Novom Sadu, u Adamovićevom naselju, na adresi Cara Dušana 26. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi privatni dom zdravlja Cara Dušana korisnicima pruža najkvalitetnije usluge iz različitih medicinskih specijalnosti.

O domu zdravlja MediGroup Cara Dušana

Doma zdravlja MediGroup Cara Dušana je prva ustanova primarne zdravstvene zaštite u Srbiji u čijem sklopu se nalazi i dijagnostički centar, u kome korisnici imaju na raspolaganju svu potrebnu dijagnostiku: magnetnu rezonancu, skener, rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku. 

Novosađani su u prilici da u jednoj zdravstvenoj ustanovi za jedan dan, na jednom mestu, obave sve potrebne dijagnostičke procedure i specijalističke preglede.

Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja Cara Dušana motivisani su da pruže uslugu kakvu gradjani Novog Sada zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Radno vreme MediGroup doma zdravlja Cara Dušana je radnim danima od 07:30 do 20:30h i subotom od 08 do 16h, nedelja je neradni dan.

Informacije i zakazivanje pregleda

Lokacija

Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana nalazi se u Novom Sadu u Adamovićem naselju, na adresi Cara Dušana 26.. Do doma zdravlja se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze u neposrednoj blizini 9 i 11a. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom postoji parking prostor koji se nalazi u blizini zgrade doma zdravlja.