Dom zdravlja Dorćol - Covid Centar

U cilju očuvanja maksimalne bezbednosti, MediGroup je opredelio jednu celu zasebnu ustanovu - Dom zdravlja MediGroup Dorćol, za prijem, dijagnostiku i lečenje pacijenata sa pozitivnim testom na virus COVID 19 ili sumnjom na COVID 19 infekciju. U domu zdravlja Dorćol je moguće obaviti preglede iz sledećih specijalnosti:

• Opšta medicina
• Radiologija i rtg kabinet
• Kardiologija
• Interna medicina
• Pedijatrija

U okviru MediLab mikrobiološke laboratorije dostupni su serološki COVID testovi. Brzi antigenski test se može obaviti u Domu zdravlja Pariske komune.

Takodje, moguće je uraditi Pre-COVID 19 i Post-COVID 19 Check pakete.

Dom zdravlja MediGroup Dorćol se nalazi na adresi Cara Dušana 58.

Radno vreme MediGroup doma zdravlja Dorćol je radnim danima od 07h do 21h, subotom od 07 do 17h, nedeljom od 08 do 15h.

 

Informacije i zakazivanje

O domu zdravlja Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Dorćol nalazi se na adresi Cara Dušana 58, na Dorćolu, u samom centru Beograda. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi privatni dom zdravlja Dorćol korisnicima pruža najkvalitetnije usluge iz različitih medicinskih specijalnosti.

Dom zdravlja Dorćol je najnoviji dom zdravlja koji posluje u sklopu MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Otvoren je u novembru 2017. godine, nalazi se na adresi Cara Dušana 58, i prostire se na površini od 815 m2.

Sa lokacijom u samom centru Beograda, u blizini Trga republike, Knez Mihajlove, Studentskog trga ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Starog grada i drugih centralnih gradskih opština. Stanovnici Dorćola i svi zaposleni u firmama u centru Beograda, imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja Dorćol motivisani su da pruže uslugu kakvu gradjani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Radno vreme MediGroup doma zdravlja Dorćol je radnim danima od 07 do 21h, subotom od 07 do 17h, nedeljom od 08 do 15h.

Usluge u domu zdravlja Dorćol

Dom zdravlja Dorćol pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite što uključuje više specijalnosti: opšta medicina, polivalentna patronaža, interna medicina, kardiologija, endokrinologija, gastroenterologija, ginekologija, otorinolaringologija, neurologija, psihijatrija, dermatologija, fizikalna medicina, fizikalna terapija, radiologija (UZ dijagnostika i rendgen dijagnostika), pedijatrija, stomatologija, laboratorijska dijagnostika, kućne posete.

Sve ordinacije su opremljene najnovijom dijagnostičkom i ostalom vrhunskom opremom.

Lokacija Doma zdravlja Dorćol

Do doma zdravlja Dorćol se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze u neposrednoj blizini - tramvaji 2, 5, 10, i autobusa 24, 26, 79.

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova

Derma care Ada